Sådan oprettes et mediecenter

October 13

Sådan oprettes et mediecenter

Du kan oprette et mediecenter i stuen eksisterende varer, rabat møbler og loppemarked fund. Re-formål møbler til en elegant, moderne display til dit tv, musikafspilleren, bøger, cd'er eller film. Denne tilsyneladende tilfældig samling af møbler bliver snart epicentret for alle dine medier behov. Tilføje en sprøjter af tilbehør til at gøre kommoder, reoler og væg hylder kig lige hjemme i din stue. Når projektet er afsluttet, vil din dagligstue være det perfekte sted at slappe af med stil.

Instruktioner

•Sæt en gammel kommode til at arbejde som en utraditionel underholdningscenter. Hvile tv oven på kommoden. Hvis kommoden er lang, forankre det på begge sider med høj elementer som vaser, lamper, potteplanter eller skulpturer. Filelementer væk grimme i kommode skuffer, som instruktioner manual, ekstra ledninger og ekstra batterier. Organisere din ekstra ledninger og stik i mærket plast kasser for nem identifikation.

•Monter tv'et på væggen, hvis du foretrækker det over på kommoden markedsføring. Dette vil åbne op overfladen af dresser for en DVD-afspiller, kabelboks eller et sæt højttalere.

•Frame kommode og TV på begge sider med et sæt af høje, matchende reoler. De behøver ikke at se nøjagtig som kommoden, men de bør være i samme farve familie og lignende stilarter for en sammenhængende føler. Få vist dine dvd'er, videospil, bøger, tidsskrifter og andre medier i bogreoler. Overbelast ikke hylderne selv, for at undgå en rodet look. I almindelighed, fyld aldrig mere end to tredjedele af en hylde med medier uden at bryde det. Udnytte den tomme plads på din hylder for at vise kunst, indrammede billeder eller vaser fyldt med blomster.

•Installer et sæt af væg hylder over TV at gøre media center føler lukkede og komplet. For at undgå at gøre området ser rodet, bør hylderne anvendes i vid udstrækning til visning af dekorative elementer. Holde indretningen sparsom til en moderne føler. Disse øverste hylder ville være perfekt sted til at vise et sæt af indrammede billeder. Eller opdatere hylderne med dekorative elementer baseret på tid af året. I løbet af vinteren, for eksempel, kan du pryde hylderne med Christmas dekorationsgenstande, kogler og holly.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com