Sådan oprettes et Terrarium med opbygning af skum

March 25

Bygge skum kan bruges til at skabe realistiske terrarium baggrunde og gulvbelægning. Disse materialer, når forseglet med silikone, er vandtæt og sikker for alle planter og dyr, der kunne være at gå ind i terrariet. Når du bruger disse metoder til at oprette et terrarium, er du kun begrænset af din fantasi med hensyn til former for dekorationer du kan medtage.

Instruktioner

•Carve bygningen skum til den ønskede form. Du kan skære huller for potteplanter og huler for alle dyr, som måtte leve i terrariet. Omfatter masser af afsatser og lommer for planter til roden og dyr at klatre op på: der er ingen grænser. Sikre, at du har en færdig bygning skum gulv og bygge skum baggrund, to stykker, der passer i terrariet. Hvis bruger spray bygge skum, bare spray bygning skum direkte på glasoverfladen i bunden og baggrund af terrariet og forme som ønsket.

•Coat stykker af bygningen skum med den brune eller grønne silikone fugemasse og placere dem i terrariet. Silikone vil gøre baggrunden vandtæt. Mens silikone er stadig våd, anvende jorden til overfladen, indtil ingen silikone kan ses. Hvis silikone har tørret, anvende mere silikone før du tilføjer jorden. Hvis skummet ved hjælp af spray bygge skum, maling, når den har sat, hvilket tager omkring 24 timer. Anvende jorden til skum på samme måde.

•Tillad silikone til fuldt tør, vil som tager omkring 24 timer. Når det er tørt og jord baggrunden og gulvet er sat, tilføje nogen planter, dyr og andre dekorationer.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af spray bygge skum i stedet for præfabrikerede blokke af bygge skum kan give mulighed for en masse mere kreativitet. Eksempelvis kan flere lag af spray skum anvendes omkring og over objekter, der resulterer i integrerede grene eller drivtømmer til en mere realistisk look.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com