Sådan oprettes flade overflader til overjordisk Pools

June 5

Sådan oprettes flade overflader til overjordisk Pools

En overjordiske pool er en overkommelig og nem måde at nyde varme temperaturer og aktivitet med venner. Denne pulje kan sammensætte og nød i en forholdsvis kort tid. At skabe en flad og sikker overflade for denne pulje skal være en prioritet før installationen. Enhver afvigelse af hældningen kan skabe et potentiale for rive pool liner eller et væld af andre ødelæggende virkninger. Grundlæggende planlægning, derefter clearing, og udjævning kan oprette et perfekt sted for din fremtidige over jorden pool.

Instruktioner

•Klart alle sten og murbrokker fra hele areal og omkreds af den påtænkte pool placering. Rake jorden og bryde op klumper med en skovl til at få en selv tekstur over længden af området. Bevæge jorden at komme et jævnt lag af overfladen i hele rummet.

•Rest en lang tid 2-ved-4 tommer bord, omtrent 6 til 8 feet i længden på tværs af området. Ene ende af brættet bør hvile i midten af påtænkte overjordiske pool-området.

•Tilføj et niveau til bestyrelsen som det hviler på jorden, og kontroller at bestyrelsen er i niveau. Hvis tilpasninger bør foretages, gøre dem og derefter genanvende niveauet indtil jorden er konsekvent flad.

•Køre den en vandfyldte rulle på tværs af plads til at flytte jord jævnt gennem bjerge og dale, at skabe en meget glat og ensartet overflade.

•Tilføj et 1 til 1 1/2 tommer lag af sand over hele området. Glat sand med en rive til at starte, derefter rulle den vandfyldte rulle igen på tværs af landskabet til at flytte sandet jævnt gennem rummet. Køre rullen på tværs af området så mange gange som nødvendigt at gøre en flad overflade.

•Skub en indsats med en lang længde af streng knyttet til den i jorden en fjerdedel tomme over sandet. Trække strengen på tværs af området for at kontrollere, at afvigelse i overfladen er ikke mere end en fjerdedel af en tomme. Måle omkring omkredsen af området pulje til at kontrollere, at hele arealet er flad.

•Applicer pool bunddække forsynet med pool til flade overflade. Oprettet den overjordiske pool per instruks. Undgå at få sand og grus over dækslet eller i poolen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com