Sådan oprettes Glitter signaturer

May 8

Sådan oprettes Glitter signaturer

Glitter signaturer kan være en kunst og håndværk projekt for yngre børn, eller nogen, der nyder glitter. Glitter signaturer er oprettet ved hjælp af glitter, lim og normalt, byggeri papir. Glitter signaturer kan anvendes som en pædagogisk aktivitet for yngre børn for at lære at underskrive deres navne i kursiv eller det kan være noget, som de gør for sjov. Folk i alle aldre kan nyde at gøre glitter underskrifter samt og de kan sættes på displayet som illustrationer. De kan også gives som gaver.

Instruktioner

Sådan oprettes Glitter signaturer

•Find slidstærk konstruktion papir. Byggeri papir, der er tyk og lidt vand resistent er et godt valg fordi limen ikke vil sive gennem papiret. Vær sikker på at farven på bygge-papir, du vælger, ikke kommer i konflikt med farven på glitter, at du har valgt.

•Trace din underskrift på papiret ved hjælp af lim eller Indsæt. Det er bedst hvis lim flaske har en dyse og er ikke blot en krukke af pasta, fordi det vil gøre det lettere at spore din underskrift på papir. Hvis dit barn gør dette projekt, og de har ikke støt hænder, være sikker på at placere hænderne over deres hænder til at guide dem, mens de oprette deres signatur.

•Sprinkle glitter over toppen af limen. Bruger løs glitter, er som er glitter, der ikke indeholder nogen lim i det allerede, dække alle lim eller indsætte der på papiret. Du er velkommen til at tilføje flere glitter, hvis der er stadig områder af lim, der er synlige.

•Shake off overskydende glitter. Tillad signatur til tørre.

Tips & advarsler

  • Du kan fremskynde tørringen ved at blæse på papiret meget forsigtigt, når du har lad det sidde i ca. tre minutter.
  • Placer ikke en fan i nærheden af papir til at gøre det tørre hurtigere, da dette kan sprede glitter overalt og ødelægge signaturen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com