Sådan oprettes haven vægudsmykning

October 30

Hvilken bedre måde at skabe have væg kunst end at gøre et stykke kunst, der er i live? Denne type kunst er ikke kun i live for øje med farve og konsistens, men det er faktisk lavet af levende organismer. Haven vægudsmykning beriger udenfor Omholdsområderne ved at fungere som accent stykker til at hænge på væggene. Ideelt, disse vægtæpper bør udgøre et supplement til de omkringliggende haveområde. Du kan opnå dette på en klog måde ved at oprette haven vægkunst ved hjælp af levende saftige planter, der kombinerer kunst aspekt af en vægdekoration med det gartneri aspekt af den eksisterende have.

Instruktioner

•Build ramme for stykket af haven vægkunst ved hjælp af trådnet. Brug wire snips, skåret to stykker af trådnet i form af 1-foot ved 1-foot firkanter. Placere en firkant af trådnet på jorden. Sprede en 1-foot ved 1-fods kvadrat ark af sort plast snit fra papirkurven posen på toppen, så kanterne af wire og plast justeres jævnt.

•Distribute et tykt lag af våd sphagnum tørv mos på tværs af det hele ark af plast i en selv måde og pack fast på plads i hånden. Sprede nok af sphagnum mos, så det er mindst 2 inches tyk efter at være pakket ind i stedet. Sphagnum mos vil tjene som den rode medium hvor planterne vil etablere sig, og hvorfra de vil trække næringsstoffer og vand. Pack nok sphagnum mos på plads til at give tilstrækkeligt materiale til at holde og dyrke lille saftige planter.

•Spread et jævnt lag af fugtig pottemuld om 1-tommer dybe over toppen af sphagnum pakket sphagnum. Jævnt distribuere 2 spsk af time-release vegetabilske fødevarer som Osmocote i pottemuld.

•Dæk pottemuld og time-release vegetabilske fødevarer jævnt med et lag af Tørvemos mos, omkring 4 inches tyk. Placer wire mesh på toppen af lag af Tørvemos mos andet 1-foot ved 1-fods kvadrat. Tryk kvadratet af trådnet ned fast til kompakt lag af Tørvemos mos, pottemuld og time-release vegetabilske fødevarer og tillægger andre kvadratet af trådnet med længder af redder wire.

•Sæt saftige planter i sphagnum mos, således at når du er færdig med at intet men sukkulenter vil vise og lidt at ingen wire mesh ramme vil vise. Brug en skruetrækker til at graver huller i sphagnum mos og skub derefter den saftige stilk ind i hullet. Pack yderligere sphagnum mos omkring plante stænglen, hvis det er nødvendigt at hjælpe med at holde anlægget på plads.

Tips & advarsler

  • Oprette forskellige kunstneriske udtryk ved blanding og matching forskellige farver og sorter af sukkulenter og gruppere dem sammen på forskellige måder. Ved hjælp af planter i forskellige farver og mønstre, blad, kan du oprette hvirvler og forskellige designs af farver og teksturer på vægkunst.
  • Bruge en vand opløselige anlæg gødning som Miracle-Gro, hver gang du vand for at sikre produktiv og kraftig vækst efter den time-release gødning er brugt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com