Sådan oprettes lagerbeholdere

April 17

Sådan oprettes lagerbeholdere

Hvis du finder dit hjem er oversvømmet med emner som legetøj, magasiner og andre rod, kan du være behov for en ny lagerløsning. Du kan oprette en række skræddersyede lagerbeholdere til brug som en organisatorisk system, og tilføje hjul til placeringer til at gøre dem nemme at glide under møbler. Tilpasning af placeringerne på din egen hjemme kan spare penge over køber lignende varer fra en home varer butik.

Instruktioner

•Wash ud af en plast bin med sæbe og vand for at fjerne støv eller snavs. Tør godt med et håndklæde, drej bin hovedet på et ark af avisen.

•Spray et tyndt, jævnt lag af spray-paint på ydersiden og indersiden af bin. Mal udenfor eller i et værelse med vinduer kan åbnes til at give ventilation. Bruge en farve efter eget valg til at matche indretningen af området i dit hjem som placeringen vil blive brugt. Lad malingen tørre for omkring 12 timer, derefter anvende en anden frakke for bedste dækning. Lad andet frakke tørre grundigt, om en anden 12 timer.

•Sæt en plastic hjul til hver af bunden af den bin hjørner. Bruge et bor til at omhyggeligt bore hvert hjul på plads. Plastik hjul kan findes på de fleste bygning levering butikker og de fleste kommer med egne skruer til fastgørelse. Hvis de hjul, du har købt ikke har deres egne skruer, købe skruer separat.

•Drej bin over, så at det hviler på hjul. Fyld den med emner som legetøj, bøger eller out-of-season tøj, så hjulet bin under en seng, bord, bænk eller andet stykke af møbler hvor det vil være af vejen.

•Gentag trin 1 til 4 på så mange placeringer som du har brug for din opbevaring behov.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com