Sådan oprettes loftsbjælker

October 8

Sådan oprettes loftsbjælker

Loftsbjælker trække øjet opad, hvilket gør dit værelse til at se større og mere fremtrædende. Hvis du vil have udseende af træ loftsbjælker uden prisseddel, er der muligheder. Du kan behandle plast skum støbning trim, så det ligner de perfekte loftsbjælker at bruge i dit eget hjem, men det er typisk 200 procent mindre end faktiske støbning. Skumplast bjælker er let at installere og nemt at oprette.

Instruktioner

•Glue plast skum støbning trim stykker sammen for at opnå den længde du har brug for. Brug konstruktion klæbemiddel til at gøre en god tætning mellem de to stykker. Hvis du har brug at skære et stykke så det passer perfekt i rummet du har, kan du bruge en kniv, en hot wire eller en sav.

•Paint hvert stykke af plast skum støbning trim med syntetisk gips. Brug en pensel til at anvende gips, som vil tørre i mindre end en time. Anvende en anden frakke for at hjælpe din plast skum støbning trim være kraftigere.

•Applicer en liberal mængden af byggeri klæbemiddel til toppen af plast skum støbning trim hvor det vil møde muren.

•Tryk på faux loft stråle op mod dit loft på placeringen, du ønsker. Hold det på plads indtil konstruktion lim gør en god forbindelse, så strålen forbliver knyttet til loftet, selv når du giver slip.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com