Sådan oprettes luksuriøse soveværelser

May 23

Sådan oprettes luksuriøse soveværelser

Selvom du kan være i søvn for meget af tid, tilbringe du faktisk mange timer i dit soveværelse. For at nyde rum, som du kan, prøv redecorating det for at skabe en luksuriøs miljø. Med en dåse maling, nogle nye lamper og tekstureret stoffer, kan du nyde dit værelse, mens du er vågen og tilbringe dine nætter sov i luksus.

Instruktioner

Sådan oprettes luksuriøse soveværelser

•Fjern alle overskydende clutter fra dit soveværelse. Noget unødvendigt vil kun forringer din plads. Også, en rodet værelse vises mindre. Dit soveværelse bør være et tilbagetog og et sted at genoplade. En ryddelig plads er befordrende for hvile og vil gøre et godt lærred til oprettelse af luksus.

•Paint dine vægge. Undervurder ikke den virkning at ændre farven på væggene kan have på dit værelse. Din bedste satsning for en luksuriøs soveværelse er at male væggene en dæmpet neutral. Det vil skabe en afbalanceret, rolig atmosfære og fungere som den perfekte Palle for andre dekorationer. Den farve, du vælger, afhænger af din idé om luksus. Blege nuancer af buttercream eller abrikos vil varme dit værelse, mens Kornblomst blå, og blødt stålgrå egner sig til en cool raffinement.

Mørkere farver absorberer lys og kan gøre rum føler sig mindre. Men rige nuancer af emerald eller indigo kan gøre for en god accent mur når parret med blødere nuancer.

•Der på stof. Tekstureret stoffer der bruges til at skabe luksuriøse gardiner. Prøv parring lutter gardiner med rige, tungere gardiner som mange hoteller. Lag panelerne lutter nedenunder de tykkere gardiner, der kan trækkes til side, så dæmpet lys at komme igennem.

Svøb dig i skarpe, høj kvalitet egyptiske bomuldslagner. De er bløde, med en høj trådantal, og vil hjælpe med en god nats søvn. Hvis du foretrækker, kan du prøve skinnende, glatte silke eller satin ark i smuk juvel toner for en mere sanselig luksus.

Lægge en hyggelig Talsmanden, såsom en fyldt med ned, på toppen af plader. Og til toppen off sengen, placere et rige fløjl eller velour kast i slutningen af det.

•Brug alle dine sanser, når du opretter en luksuriøs soveværelse. Tilføjer Duftlys i dit værelse kan lugte vidunderligt og udsender en lav-lit stemning. Hvis du ikke ønsker at bekymre sig om at skulle blæse lysene ud, overveje at købe en aromaterapi diffusor og fylde det med din favorit æterisk olie. Uanset om du foretrækker at inhalere duften af beroligende lavendel eller krydret kanel, vil det tilføje atmosfære.

•Think af hvad ser du ønsker at oprette når du vælger møbler. For eksempel, hvis du ønsker en underspillet, sofistikeret soveværelse, vælge møbler med rene linier og enkle træværk, og holde mængden af møbler til et minimum. Vælg rig træ som mahogni, og møbler med mere udsmykkede design til en dramatisk soveværelse. Du kan endda vælge nogle antikviteter til at bruge. Tilføje en forgyldt spejl som en accent til rummet.

Tips & advarsler

  • Revurdere din belysning situation. En barsk overhead lys bidrager ikke til et behageligt soveværelse. Tilføje en lysdæmper, så du kan kontrollere niveauet af lys i rummet, og overveje at sætte en gulvlampe i hjørnet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com