Sådan oprettes naturtro vægdekorationer

August 15

Vægdekorationer i dit hjem bør ikke være begrænset til indrammet udskrifter, malerier og fotografier. Mens disse ting er dejlige og traditionelle, fungerer deres rammer som grænserne, begrænse ens fantasi. Der er så meget mere du kan gøre for at tilføje pizzazz til ethvert rum. Du kan male vægmalerier, life-sized haver, gadebilleder, staldene, dyr og endda kirkegårde, eller du kan hænge life-sized fotografier-- og det er netop de to-dimensionelle ting. I de tre-dimensionelle rige, kan du hænge næsten alt på dine vægge. Du vil blive overrasket over at lære lige, hvad du kan gøre.

Instruktioner

•Pick ud din foretrukne fritidsinteresser eller aktiviteter og vælg et par punkter du ikke bruger, der er repræsentative for disse aktiviteter. Hvis du bruger alt, hvad du har til din hobby, købe nogle billigere reproduktioner til væg udsmykning.

•Hvis du er en gartner, hænge en 3-D collage af River, trowels, havearbejde handsker og frø pakker.

•Hvis du elsker fiskeri, hænge en fiskestang, nogle lokker og en kurv creel. Hænge et par årer, hvis du kan lide kanosejlads. Du kan hænge legetøj bådene eller endda så en lille båd i halvdelen til din væg.

Hæng en cykel på væggen hvis du elsker at ride din cykel. Ingen grund til at få en dyr en. Du kan vælge en gammel én op for blot et par dollars på en garage salg.

•Decorate dine vægge med madlavning værktøjer som pæn spatler, træskeer, skillets og grydelapper til gourmet kokken i din sjæl. For børn eller børn på hjerte, hænge kites på væggene i hver farve, mønster og stof du kan finde.

•Opret dine foretrukne alter-ego og hænge ham eller hende på din væg. Find en outfit, du synes er cool, men som du ikke ville have den frækhed at bære på din favorit Goodwill butik. Sætte det sammen og hænge det på din væg. At gøre det ligne en person er i det, krydser benene på bukserne eller hænge stykker i en vinkel, som du ser på væggene i dine foretrukne tøjbutikker. Du kan endda sætte lidt fyld i outfit til at gøre det ser ud som "person" er arme, ben og en krop. Sted en hat på toppen, så det ser ud som en eller andens ansigt er under det men ikke er i betragtning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com