Sådan oprettes og dekorere en børnehave uden maleri

December 11

Sådan oprettes og dekorere en børnehave uden maleri

Intet udtrykker følelsen af en baby kommer til verden end udsmykning en børnehave for den lille nybegynder. Mens det er spændende at visualisere et værelse, der henvender sig til et spædbarn, giver at holde rummet enkle og afstå fra alt for mange permanente tilføjelser plads til at vokse og tilpasse sig sammen med dit barn. Selvom du ikke måske ønsker at male rummet af forskellige årsager, kan du stadig finde spændingen i udsmykning dette særlige rum for dig og din nyfødte dele.

Instruktioner

Hæng malerier og fotografier, der benytter lyse farver, såsom pasteller, for at opretholde et roligt miljø. Være sikker på vægarmaturer er barn-safe. Når du vælger farver til gulvet, holde sig til lyse nuancer til at give rummet en mere rummelig fornemmelse.

•Vælg gardiner og sengetøj tekstiler med farve nuancer, der passer til gulv og vægge. Vær kreativ og brug designs såsom dyreprint, prikker eller slik striber til liver stemningen.

•Flyt en krybbe, gyngestol og legekasse ind i stuen, at arrangere dem som ønsket. Hvis krybbe ikke har løftbare barer, er et puslebord påkrævet.

•Sæt masser af udstoppede dyr og plush legetøj i forskellige dele af rummet. Sikre, at enhver legetøj, du køber, opfylder de generelle sikkerhedsretningslinjer for spædbørn, undgå noget med skarpe kanter og små dele.

•Tilføj tilbehør såsom nightlights, spille måtter og en babyalarm. Bruge plastic sikkerhed stik i hvilken som helst ubrugt stikkontakter. Hvis rummet har skabene med skarpe døren kanter eller som indeholder baby vådservietter og andre baby-produkter, skal du bruge barn låse til at forhindre uønsket adgang.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com