Sådan oprettes opbevaring i en hems lejlighed

December 28

Sådan oprettes opbevaring i en hems lejlighed

Lofts er blevet en populær boliger valg for byboere. Ofte findes i industrielle bygninger som gamle fabrikker, består lofts generelt af ét stort rum med høje vinduer på mindst tre sider. De fleste lofts har højt til loftet og ingen partitioner. Designe og dekorere lofts kan være en udfordring. Opbevaring er næsten ikke-eksisterende og loft dweller skal være opfindsomme i hans søgen efter at skabe et sted for at holde hans ejendele.

Instruktioner

•Build i opbevaring. Undersøgelse magasiner som "Moderne liv" og bøger om Boligindretning som "Loft Design: løsninger til at skabe et beboelig plads" af Katherine Stone til at finde en indbygget reolvæg denne appel til dig og vil passe godt ind i din begrænset vægplads. Hvis du ikke er parat eller i stand til at konstruere det selv, hyre en professionel.

Forpakket møbler med opbevaring. Shop for barnesenge med indbygget skuffer nedenunder og hovedgærder med bogen tilfælde eller opbevaringshylder. Kigge efter osmannerne, der åbner i toppen til at afsløre opbevaringsplads inde. Købe en gammel damperen stammen til dobbelt som en sofabord og et sted at stash ting. Vælg et stort skab eller garderobe til at gemme tøj. Bruge skiftevis mellemstore kurve til magasiner, lingeri, toiletartikler og odds og ender. Købe en fritstående Knagerække til jakker og hatte. Sætte en lille kommode i dit badeværelse til at holde sengetøj. Sted keramik skåle på top til at holde sæbe, medicin og smykker. Sætte din tandbørste og tandpasta i en matchende cup eller lille kande. Overvej at bruge fritstående enheder ligesom reoler og væg enheder. Danne en meget tiltrængt privatliv væg ved at placere dem strategisk i dit soveværelse. Købe de højeste du kan finde på at gøre brug af dit loft lodret plads.

•Find opbevaring muligheder i overset rum. Bygge en hems, dvs en der sidder højt nok til at huset hylder og skuffer nedenunder. Det kan give plads til et lille arbejdsområde, herunder et skrivebord med skuffer eller en computer hutch med arkivering kabinetter og hylderne nedenunder. Hvis dit loft har en karnap, designe en vinduesplads med opbevaring inde.

Tips & advarsler

  • Indbygget væg enheder kan bestå af enhver kombination af hylder og lukkede skabe. Det kan også omfatte et underholdningscenter til at huse dit tv, dvd'er, stereoanlæg og cd'er.
  • Bruge en rullende stige, som du finder i biblioteker, adgang til høje hylder og skabe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com