Sådan oprettes silke blomsterarrangementer

November 24

Sådan oprettes silke blomsterarrangementer

Silke blomsterarrangementer gøre dybtfølte gaver og tilføje accenter til dit hjem miljøet. De giver også ubegrænset levetid i modsætning til letfordærvelige friske blomsterarrangementer. At gøre silke blomsterarrangementer i hjemmet giver dig mulighed for evnen til at mikse og matche en bred vifte af silke og kunstige planter og blade elementer til at skabe fantastiske one-of-a-kind stykker for en bred vifte af lejligheder. Fra festlige tema arrangementer til eksotisk og romantisk ordninger er hvilket gør disse stykker i hjemmet en kreativ og inspirerende bestræbelse for selv uerfarne håndværk entusiast.

Instruktioner

•Sæt et bundt af ca. 20 små-blomstrede silke blomster i vase eller kurv, valg. Disse små blomster tjene som en slags pude, hvor de store blomster af silke buketten vil præsentere sig selv. Lille silke blomster omfatter silke baby's breath, kunstig bomuld blossoms, lilla kviste og et væld af andre. Udforsk din lokale håndværk butikker at blive inspireret.

•Sæt om seks store, farverige silke blomster tilfældigt i hele det bølgende arrangement af små silke blomster. Sådanne store kunstige blomster omfatter magnolia blomster, silke roser af en bred vifte af farver, silke margueritter og mange flere.

•Sæt nogle accent blade omkring de ydre kanter af arrangement at tilføje stænk af green blandt de blomstermotiver baggrund. Sådanne silke blade kan være dansk ivy vinstokke, silke drue vinstokke, silke dekorative pampas græs eller eucalyptus.

•Tilføj efterbehandling rører i silke arrangementet. Du kan binde et farverigt silke bånd i en bue omkring den kurv eller vase, eller du kan sprøjte glitter spray lim over overfladen af de silke blomster for en flimrende effekt.

Tips & advarsler

  • Din kreativitet er din eneste grænse, når det gælder om at skabe din egen attraktive silke blomsterarrangementer. Oprette en anden blomsterarter arrangement for hvert rum i dit hus for at praksis med forskellige blomster og dekorative accenter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com