Sådan oprettes værftet privatliv med planter

September 14

Mange mennesker henvender sig til deres værfter som en oase af ensomhed, hvor de kan slappe af og tilbringe tid med familie og venner. Men med naboer eller endda trafik forbi, nogle mennesker har problemer med beskyttelse af personlige oplysninger i deres værfter. Når en privatliv hegn ikke er en realistisk løsning, skal du overveje en af de mange måder udstikker planter og designe landskaber til at oprette personlige oplysninger i din værftet.

Instruktioner

•Brug planter, der allerede har alderen og vokset nogle højde. Dette kan kræve en større investeringer og hårdere arbejde end at bruge unge planter, men får du privatliv ret væk i stedet at vente år.

•Opret privatliv med buske eller buske. Hække kan vokse meget høj og kan give næsten lige så meget privatliv som et hegn, men de kræver regelmæssig vedligeholdelse.

•Plant træer. En kæde af træer kan være meget elegant og giver en masse personlige oplysninger ud over forlader plads til kreativitet i landskabet. Plante ensartede træer i en lige række, eller en eklektisk sortsbeskyttelse i en naturlig ordning. Træer skal også være købt og plantet efter en smule af modning for øjeblikkelig beskyttelse.

•Brug volde. Disse områder af mounded snavs kan være en løsning på flere problemer: volde kan skabe en stor mængde af privatlivets fred i gården, især ved at plante buske, træer eller planter på toppen af dem, og de er det ideelle valg for værfter i en by eller i nærheden af en motorvej, fordi de også aflede og absorbere støj.

•Plant dyrkning af høje græsklædte planter. Dette kan være den billigste og mest midlertidig løsning på problemer, beskyttelse af personlige oplysninger. Et væld af græsklædte planter kan vokse i en række forskellige omstændigheder, og mange vokser til 5 eller 6 feet tall i løbet af uger. Hvis du er ubeslutsom om permanent landskabspleje ventures og investeringer, kan dette være den ideelle midlertidige løsning.

•Medtagelse store, dekorativ plante fyldt med en række planter i din landskab. Mange stedsegrønne planter og buske kan overleve i Potter og i varierende sæsoner. Placer disse rundt i kanten af et dæk eller balkon for beskyttelse af personlige oplysninger.

Hæng planter til at give en visuel barriere for altaner. Strategisk hang planter tillade ser ud fra balkonen og blokerer outsidere fra peering i.

Tips & advarsler

  • Overveje en række træer, fra evergreens til bambus træer, der passer til din stil.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com