Sådan opsige Bullhead i damme uden rotenon

December 9

Sådan opsige Bullhead i damme uden rotenon

Ferskvandsulk er en type af havkat og et fælles problem i damme. Disse fisk blive overdrevent befolket hurtigt og stunt vækst af andre fisk. Ferskvandsulk ophidse også sediment på gulvet i dammen, gør vandet skumle. Folk bruger den kemiske rotenon at dræbe bullhead, fisk, men dette bør undgås. Der er en anden måde at få bullhead ud af din Dam uden at skade de andre fisk og dyreliv.

Instruktioner

•Sæt elritse fælder i dammen, at begynde at fange nogle af de mindre fisk, du vil beholde. Slippe af med dem, du ikke ønsker. Kontrollere elritse fælder rutinemæssigt, og gemme den gode fisk i spande. Brug om muligt et fiskenet til at fange flere fisk. Sortere dem, og fjerne Ferskvandsulk.

•Udtøm dammen ned med nedløbsrøret, hvis man blev installeret. Forlade ca 2 fødder af vand, så du tydeligt kan se fiskene. Hvis der ikke er en nedløbsrøret, bruge en vandpumpe til at slippe af med vandet. Komme ind i dammen med din fiskenet.

•Throw fiskefoder i dammen. Bullhead vil være først til at komme til det. Fange dem med redskaber, og sætte dem ind i spande. Fortsætte med at gøre dette, indtil du har fanget det meste af Ferskvandsulk, eller indtil du har fjernet nok af dem fra din dam.

•Opkald din tilstands Department of Natural Resources eller en lokal animalsk kontrol center, for at eliminere Ferskvandsulk. Du kan have en tilladelse fra staten til at dræbe bullhead, eller de kan fjerne fisk for dig. Aldrig frigivelse fisk fra din dam i større vandområder. Dette kunne skade de indfødte fiskebestanden.

•Fyld dammen tilbage med vandet du pumpes ud eller fra en nærliggende sø, eller har Dam vand halet i. Bestanden det med så mange largemouth bas som du kan. Prøv at holde gæs og ænder ud af din damme. De transport i bullhead æg fra andre forekomster af vand.

Tips & advarsler

  • Pull Ferskvandsulk ud som du fange dem hele året.
  • For at få alle de bullhead æg og minnows, kan du nødt til at dræbe alle fisk i dammen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com