Sådan optimerer Chillers

October 14

Sådan optimerer Chillers

Centrale kølet vandplanter producerer kølet vand. De består af mindst én chiller, og i USA, afkølet vandplanter forbruger 20 procent af den samlede energi produceret.For at spare energi og penge, skal du optimere chillers til at køre på den mest effektive måde. Dette vil tillade disse maskiner lavet af kondensatorer, fordampere og kompressorer til at køre samtidig reducere energiforbruget til mindre end 20 procent af den samlede energi der produceres hvert år i USA.

Instruktioner

•Kontrollér alder af Chillerne bliver brugt. Levetid er mellem 12 og 30 år for en chiller. Hvis det er ældre end dette, vil erstatter chiller med en ny model øge effektiviteten.

•Gratis-cool Chillerne. Dette betyder, at åbningen af ventilationskanaler og vinduer i kølet vand planten, når vejret er tørt og køligt. Dette giver mulighed for naturlig vejret afkøles facilitet og chillers uden at skulle køre de el-drevne kølere. Det vil tage adskillige timer at udligne temperaturen, så at de drevne kølere kan være slukket. Når vejret bliver varm, eller hvis det bliver fugtigt, skal drevet kølere være slået tilbage.

•Installer to-trins motorer på din chillers. De fleste køleaggregater kører på en motor, så de kan være indstillet til kun én hastighed, som vil være højere end nødvendigt til tider fordi den er indstillet til at imødekomme de højeste krav. Installere to-trins motorer på Chillerne vil tillade dig at køre dem på en variabel hastighed, alt efter behov i stedet for at spilde energi til at opretholde en konstant højere hastighed.

•Installer variabel hastighed drev på den sekundære afkølet vand loop. Det sekundære afkølet vand loop cirkulerer vandet omkring de afkøling spoler for at køle chiller som helhed. Installation af variabel hastighed drev på dette vand loop gør det muligt at variere hastigheden for det vand, der løber gennem chiller til at matche efterspørgslen på chiller.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com