Sådan overføres et agern Squash

August 21

Sådan overføres et agern Squash

Acorn squash (Cucurbita pepo var. pepo) er en bred vifte af vinteren squash hjemmehørende i Nordamerika. Det er et medlem af familien centnergræskar, vokser årligt og formeringsmateriale fra frø. Acorn squash vokser langsommere end sommer squash som zucchini, udvikle en tyk mørk grøn hud. Kødet inde er orange og meget fast før tilberedning. Når formeringsmateriale, Sørg for at holde andre squash sorter langt nok væk for at forhindre krydsbestøvning.

Instruktioner

•SOW frø udenfor efter temperaturerne har opvarmet til mindst 70 grader Fahrenheit. Acorn squash frø spirer den hurtigste på 95 grader.

•Bury frø under 1 tomme af jord på hævet dynger af snavs omkring 3 fod i diameter. Disse gravhøje varme op hurtigere end den flade jord og give god dræning for planterne.

•Kapacitet frø efter plantning, være omhyggelig med ikke at vaske væk jord. Fortsætte med vanding som nødvendigt for at holde jorden fugtig, indtil frøene spire i omkring en uge.

•Thin planter som de komme, så der er to planter pr. bakke eller en plante hver 18 inches hvis du bruger rækker. Skære stængler af uønskede planter i stedet for at trække dem op og muligvis forstyrre de andre planterødder.

•Spar frugt acorn squash plante når deres skind ikke længere er blanke, og du ikke kan gennembore huden med din Fingernegl. Frø af disse frugter vil være starten på den næste afgrøde af agern squash følgende vækstsæsonen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com