Sådan Paint 3D kalkmalerier i hjemmet

April 16

Maling 3D kalkmalerier i hjemmet ved hjælp af trompe l'oeil metoder til at skabe en realistisk fornemmelse af dybde i et lille rum eller tilføje legende liv til et børneværelse. Perspektiv tegning kan hjælpe dig med at gøre dit billede synes 3D, samtidig med at tilføje faktiske dimension i form af tekstur og malede reoler kan være sjovt og invitere fantasifulde leg i et hobbyrum. Tage på et projekt, der passer til dit færdighedsniveau og have det sjovt at bringe liv i en flad væg.

Instruktioner

•Brug principperne om perspektiv tegning til at oprette en 3D skabelon til dit design. Undersøge den baggrund billeder du vil bruge til dine vægmaleri til at bestemme antallet af vanishing point du skal medbringe dit design til liv. Bestemme placeringen af vanishing point ved at placere kalkerpapir over design og spore alle vandrette linjer i design med en lineal. Identificere de punkter, hvor linjerne vil konvergere hvis de udvidet til horisonten og mærke dem som vanishing point. Gentag denne proces for at beregne vanishing point for lodrette streger.

•Brug forsvindingspunktet eller punkter som markører for at placere yderligere vandrette og lodrette linjer, når du føjer elementer til forgrunden af dit design. For eksempel, hvis du placerer en bil på en gade i en position, hvor bilen synes at være at køre mod dig, gøre alle bilens vandrette og lodrette linjer udvides således, at de ville mødes på vanishing point, hvis de skulle udvide på ubestemt tid. Eksperimentere med at tilføje elementer til dit design ved at tegne dem på denne måde på særskilte ark kalkerpapir på toppen af din baggrund.

•Opret en endelige design, når du er tilfreds, dit billede ser tilstrækkeligt 3D. Stack din bedste kalkerpapir ideer til at sætte dem i stand til at bruge som skabelon for din endelige design. Overføre din endelige design til gennemsigtighed papir med en markør.

•Sæt gennemsigtighed papir indeholdende design på en overheadprojektor. Tænd projektoren. Juster størrelsen og placeringen af dit design på væggen ved at flytte projektoren frem og tilbage.

•Trace 3D billede op på væggen med blyanten. Male designet på væggen med latex og akryl maling. Male baggrunden afsnit først, startende fra det øverste venstre hjørne og arbejder til højre og ned for at undgå udtværing malingen. Tillad baggrund tørre før maleri over det at tilføje detaljer. Tilføje skygge for yderligere 3D effekter ved at bestemme placeringen af lyskilder i design. Skabe skygger med sort maling på den anden side af objekter i forhold til lyskilden. Fremhæv objekter står lyskilde med hvid maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com