Sådan Paint akustiklofter

September 11

Akustiske lofter med deres tekstureret overflader se anderledes ud end flad vægge, men du generelt male dem på samme måde. Den hurtigste måde at male akustiklofter er med en spray-painting rig. Men de fleste mennesker ikke har ekspertisen, eller ikke har budget til at leje en rig. Bruge den rigtige teknik og du kan opnå fremragende resultater maleri en akustisk loft med en standard roller. Forberede sig ordentligt før maleriet og undgå hvad kunne være en rodet job.

Instruktioner

•Purchase en maling med en flad glans. Dette er den bedste form for maleri akustiklofter. Afgøre, hvor meget maling skal du måle længden og bredden af rummet og multiplicere disse to tal sammen. Consult etiketten på malingen kan se hvor meget producenten siger det kan dække, og købe i overensstemmelse hermed.

•Klart rummet af alle møbler. Dække gulvet med plast eller tunge stof drop klude. Brug ikke ark, da maling kan nemt nyde gennem.

•Stir malingen grundigt og hæld det i en 5-gallon spand indtil spanden er omkring halvt fyldt. Det tager en masse maling til grundigt frakke en akustisk loft, så det er nemmere at bruge en spand i stedet for en rullende pan. Vedhæfte den rullende pol på rullen rammen og skub dækslet semi-rå roller på rammen. Presse hårdt for at sikre dækning er fast på plads.

•DIP rulle ind i 5-gallon spand maling og mætte det. Gnid rullen mod skærmen for at fjerne overskydende maling og undgå løber og drypper. Omhyggeligt gælder rullen til et område af loftet og begynde maleri. Tryk relativt let som du ruller. Rulle i en lige linje og ikke i mærkelige mønstre. Hvis din akustisk loft har aldrig været malet før, Forvent en masse af det at kaste mens du maler.

•Lad omkring 3 inches af umalede område langs kanten af den akustisk loft. Efter du har anvendt en frakke med rullen, skal du bruge din pensel til slut maleri umalet området. Hvis dit loft er nye eller du skifter til en ny farve, skal du nok anvende to eller endda tre frakker.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller.
  • Lad ikke dine roller, får alt for tørre eller du kan forvente at se en masse akustiske materiale regner ned.
  • Stumper af akustisk kan blive fanget i din roller dækning. Fjerne dem med fingrene eller skifte til et andet cover.
  • Vent ikke for længe mellem rullende malingen og "skære" med din pensel. Selvom malingen kan være den samme farve, vil ofte du se "lap linjer", der kan skabe udseendet af to lidt forskellige nuancer af maling.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com