Sådan Paint aluminium polakker

September 5

Sådan Paint aluminium polakker

Maleri aluminium kan være en vanskelig opgave, fordi det er et materiale, der hyppigst anvendes udendørs. Maling job har at være god nok til at stå op til elementerne, så du ikke behøver at genfremstille så ofte. Hvis du ønsker at male aluminium polakker, er det vigtigt at følge alle trin korrekt for at undgå forringelse af maling senere.

Instruktioner

•Rengør aluminium polakker. Før maling eller primer kan anvendes, skal aluminium poler være tør og forurenende gratis. Hvis polerne er nye eller ikke viser tegn på slid og ælde, rense dem med sæbe, vand og en hård børste (ikke så hårdt at det ridser aluminium). Hvis polakkerne viser tegn på rust eller fedt, anti-rust eller fedt agenter skal anvendes således, at forurenende stoffer er fjernet og ikke påvirke maling job. Tørre poler grundigt med et håndklæde eller klud.

•Lay polakker ud vandret over jorden på to stande, en i begge ender af stangen. Tribunerne kan være noget, der holde polakkerne støt, men ikke har for meget overflade kontakt med polakkerne. Prøv en lav mur, mursten eller metal afføring. Anvende en etch-primer med en pensel. En etch-primer, også kendt som en wash primer, har normalt en polyvinyl harpiks bund. Dette har fordelen af at beskytte mod vand korrosion, men i tilfælde af aluminium (som er vandtætte) dens største fordel er at det obligationer stærkt med metal, giver en virksomhed, selv base for det øverste lag af maling. Følg producentens anvisninger om graden af udtynding (dette ofte afhænger af de redskaber) og anvende jævnt over hele stangen. Tillad primer tørre grundigt før du anvender maling. Hvis det er muligt, prøv at vælge en primer af en lignende farve til maling du har valgt. Når primeren er tør over det meste af stangen, vend og gælder for de dele, der var i kontakt med tribunerne.

•Applicer maling til polakkerne. Akrylmaling er bedst til lang sigt udendørs brug. Sørg for, at fabrikanten angiver, at det er egnet til udendørs brug. Bruge din pensel eller maling sprøjte til at anvende en tyk, selv pels på polerne og, når tør nok, vend polerne og gælder for de dele, der var i kontakt med tribunerne. Tillad polakker til luft tørre helt i et skyggefuldt område, således at malingen har den bedste chance for at danne en solid obligation med primeren - dette vil forhindre senere peeling og afskalning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com