Sådan Paint aluminium Trailer sidespor

November 20

Sådan Paint aluminium Trailer sidespor

Den nederste del af de fleste mobilhomes er dækket med aluminium sidespor. Oftere end ikke, er dette sidespor allerede malet for at matche resten af mobil-hjem. Men når som helst du har brug at erstatte beskadigede trailer sidespor, vil du sandsynligvis nødt til at male det til at matche. Desværre, maling ikke hæfter godt til aluminium trailer sidespor. Hvis du ønsker at male aluminium trailer sidespor, du bliver nødt til at bruge særlige materialer og anvende dem på en bestemt måde, eller du vil ende med en finish, der ikke vare meget længe.

Instruktioner

•Rengør aluminium trailer sidespor ved hjælp af en højtryksrenser. Brug en lav indstilling eller du kan ende med at skabe buler i overfladen. Tillad sidespor tørre fuldstændigt.

•Pour den udvendige akryl latex maling i en 5-gallon spand. Rør en pint af en udvendig latex maling tilsætningsstoffer såsom E-B Emulsa Bond bruger en træ røre pind. Maling tilsætningsstof forbedrer udvendige latex maling vedhæftning, hvilket gør malingen holder til hård-til-coat overflader.

•Applicer den udvendige akryl latex maling til sidespor ved hjælp af en 4-tommer latex pensel. Tillad overfladen tørre i to timer. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Stik aldrig forsøg på at male over trailer sidespor uden første tilføje tilsætningsstof udvendige maling som E-B Emulsa obligation til maling, eller du vil i sidste ende Se peeling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com