Sådan Paint aluminium vinduer, der sved

May 20

De lille grænser omkring dine vinduer kan vejret og forringer udseendet af dit hjem interiør og eksteriør. Male dine vinduesrammer kan forbedre den overordnede indretning af dit hjem. Desværre, aluminium vinduesrammer tendens til at kaste maling, især hvis de danner kondens, når temperaturerne svinger. Omhyggelig forberedelse og den korrekte type maling kan hjælpe din aluminium vinduer ser deres bedste.

Instruktioner

•Rengør dit vindue rammer med en ren klud, fjernelse af spindelvæv og debris. Vask aluminium med et mildt rengøringsmiddel, sådan en opvaskesæbe og vand. Brug en gammel tandbørste til at fjerne gunk fra rillerne. Selv om disse små områder ikke er let synlig, kan forlader en beskidt overflade påvirke overholdelse af din maling, forårsager peeling langs rammen. Skyl den sæbevand rest off vinduesrammer med en ren klud og frisk vand. Tørre rammer med et absorberende håndklæde.

•Dæk dit arbejdsområde med en dropcloth og aviser til at beskytte din windowsills, vægge og gulve.

•Æts overfladen af din aluminium med en jern-phosphat løsning, der indeholder fluor. Denne lille radering hjælper malingen overholde aluminium. Bland løsning ifølge producentens anvisninger. Gnid løsningen over din Aluminiumsrammer med en lille svamp, holde det ud ruder og omkringliggende materialer. Skylle løsningen med en ren klud og frisk vand. Tørre overflader med et absorberende håndklæde, at fjerne alle spor af fugt.

•Tape området omkring din Aluminiumsrammer med malerens tape. Dække kanterne af glas og tilstødende ruderne.

•Prime din aluminium vinduesrammer med en olie-baserede metal priming maling. Bruge en lille pensel til at anvende primeren til de udsatte overflader. Lad primeren tør for 24 til 48 timer. Denne primer frakke danner en barriere mellem aluminium og topcoat, hjælpe malingen overholde.

•Paint på din akryl emalje maling, ved hjælp af din lille pensel. Lad den første frakke tør og anvende en anden frakke af maling. Brug et barberblad til at skære mellem malet aluminium stel og den maler tape. Dette vil hjælpe med at forhindre trække maling fra dine billeder, når du fjerner tapen. Pull off båndet og bruge dit barberblad for at skrabe væk nogen steder eller dråber af maling fra dit vinduesruder.

Tips & advarsler

  • Prep og male din aluminium vinduer på en varm dag at undgå dannelse af kondens.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com