Sådan Paint aluminium

August 30

Aluminium er et meget populært sidespor materiale. Mens det er meget holdbart, ser maling ikke altid bedst på aluminium. I virkeligheden, hvis du gnide hånden over aluminium sidespor efter kun et par år, vil din hånd stå tilbage med en kalkholdig rester. Dette er forårsaget af oxidering af aluminium. Malingen gnider faktisk langsomt væk. Nogle mennesker tror, at dette er en fordel, fordi det renser sig selv, når det regner. Mest, dog, se denne oxidation for hvad det er: ødelæggelse. Med ordentlig maleri procedure og vedligeholdelse, men er oxidation og ødelæggelse af aluminium minimeret.

Instruktioner

•Tilføj rengøring løsning til højtryksspuler og spray hver tomme af aluminium. TSK fungerer normalt ganske godt, men enhver løsning vil gøre. Start øverst i aluminium og arbejde din vej ned. Holde sig væk fra windows med højtryksrenser til at undgå skadelige ruderne.

•Rinse rengøringsmiddel ud ved hjælp af højtryksrenseren igen, med kun vand denne gang. Du vil hver bit af TSP eller rengøringsmiddel skylles væk fra aluminium. Den bedste form for magt vaskemaskinen er typisk en med 3000 psi.

• Lad aluminium tørre i solen for 2 hele dage. Dette er meget vigtigt. Det er muligvis ikke brug for meget mere end et par timer, men aluminium har virkelig brug for et par dage til at tørre.

•Mix fortynder med en kvalitet oliebaseret primer. Den rette kombination er typisk 1 pint af tyndere til 1 gallon af primer. Dette vil skabe et lag mellem aluminium og ammoniak i latex maling. Når ammoniak mødes med aluminium, danner en gas gennem en kemisk reaktion. Denne gas skaber luftbobler og ødelæggelse. Oliebaseret primer holder ammoniak i latex maling og aluminium separat.

•Wait for primer tørre før maleri aluminium med din ønskede farve. Afhængigt af maling, kan det tage en frakke eller to. Læs anvisningerne på etiketten maling. Den nemmeste måde at male på ydersiden af en bygning er med en luftpistol.

Tips & advarsler

  • Det er bedst at vente, indtil der er ingen regn i forecast før du begynder denne proces fra vask til maleriet.
  • Vær ikke bekymret, hvis gamle maling skaller på grund af højtryksrenseren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com