Sådan Paint antikke mursten pejs

May 21

Sådan Paint antikke mursten pejs

En antik mursten pejs serverer som en umiddelbar samtale stykke i et værelse. For at henlede opmærksomheden på sin stil, snarere end de falmede mursten, er maleri nødvendige. Du kan male mursten til at se naturlig, eller du kan vælge en farve, der vil fremhæve udformningen af pejsen mens skjule det faktum, at det er mursten. Hvis du har et lille værelse, vil maleri mursten hvid hjælpe øge visuel plads i rummet og forhindre pejsen fra overvældende rummet.

Instruktioner

•Rengør pejsen. Enhver snavs, sod eller snavs skal fjernes, før overfladen kan males. Brug en fugtig, blød svamp og rengøre hver mursten og mørtel i mellem. For stædig områder, skal du bruge en stiv messing børste til at gendanne mursten, før du maler dem. Ellers vil pletter i sidste ende bløder igennem malingen.

•Prime over murstenene. Bruge en oliebaseret primer. Latex maling vil flage og chip ud af mursten. Brug en tynd jakke, men sørg for at hver mursten er dækket. Du kan også male over mørtel til at give pejsen en frisk udseende.

•Vælg en maling farve, der er i overensstemmelse med udformningen af dit hjem. Føderalistiske og koloniale homes er kendt for deres røde mursten pejs. En neutral farve vil arbejde med flere design ordninger, herunder kunsthåndværk eller rustik. Den eneste undtagelse til denne regel er, hvis rummet er helt lille og pejsen overvælder pladsen. I dette tilfælde kan du male mursten hvid.

•Tape off mørtlen, hvis nødvendigt. Hvis du vil male mursten en mørk farve, bruge maler tape til at forlade mørtel linjen intakt.

•Paint mursten. Brug en olie baseret maling og en tekstureret roller. En tekstureret roller er afgørende for at nå ind i hver lille plads i mursten. Du skal muligvis tilføje mere end én frakke. Lad den første frakke tør for seks til otte timer. Undersøge pejs i sollys og lyskilde. Hvis du kan stadig se de gamle farve siver gennem, eller hvis dækningen ikke er engang, anvende en anden frakke. Fjern den maler tape, når du er færdig, hvis du afspærret mørtel linjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com