Sådan Paint betonblok kældervægge

February 7

Sådan Paint betonblok kældervægge

Maleri dit konkrete kældervægge ikke kun hjælper med at beskytte din kælder mod skimmel, vand, bakterier og mug, men også tilføjer til udseendet af din kælder, især hvis du bruger det som et arbejde eller rec værelse. Ordentlig maleri af disse vægge kræver fjernelse af vand og meldug før begyndelsen samt lappe væggene til at forhindre vækst af skimmel.

Instruktioner

•Locate nogen kilder af fugt og korrekte problem før du starter din maling job. Dette kan omfatte, at sikre, at dit hjem nedløbsrør tømmer til et afløb flise og at vandet føres så langt fra dine kældervægge som muligt. Snavs ved siden af kældervægge bør være højere end nogen andre jorden inden for 20 fod i din kælder, ifølge Mister Fix It.

•Tag nogen meldug med en meldug remover, efter produktet anvisninger. Du kan også bruge en højtryksslange fjerne meldug, forudsat at vandet vil nemt løbe fra din kælder. Bruge en plads varmelegeme, hvis det er nødvendigt at tørre ud din kælder. Forsøg ikke nogen maleri, indtil væggene er helt tørre.

•Tag nogen løs maling på din beton vægge med en male flishuggeren eller sandblæser, hvis nødvendigt. Rene vægge for at befri dem for snavs og debris. Pålidelig modelbygger anbefaler aftørring ned betonvægge med trinatriumphosphat rengøring løsning.

•Fyld i nogen revner og huller med fyldstof designet til brug på beton vægge. Sand fyldstof ned, så det er plan med væggen.

•Tape områder du ikke ønsker malet. Anvende en frakke af primer til dine vægge, som vil hjælpe malingen overholde væggene korrekt. Du kan anvende med en rulle eller pensel eller sprøjte det på. En gallon af primer bør være nok til at dække 200 kvadratfod af vægplads. Tillad primer tørre grundigt.

•Paint din beton vægge med murværk maling. Ifølge pålidelige Builder, er murværk maling specielt designet til god vedhæftning, holdbarhed og åndbarhed. Anvende maling med en sprøjte, rulle eller pensel i selv slagtilfælde. Malingen skal være ca 1/8 tomme tyk at sikre imprægnering. Tillad det første lag maling tørre, før du anvender en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Bære passende tøj, som kan omfatte en støvmaske for beskyttelse fra maling hvis ved hjælp af en sprøjte.
  • Pålidelig Builder anbefaler pensler som den bedste metode til maleri, så sprøjtning kan resultere i en fin film af maling, der kan komme på noget i din kælder.
  • Sørg for at din kælder er godt ventileret mens maleri.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com