Sådan Paint betonblokke

November 2

Et frisk lag maling kan sætte fut i nusset beton, uanset om de konkrete blokke er en del af interimistiske reoler eller en gærdet. Ligesom de fleste overflader, for en hurtig og nem farveændring kan du simpelthen støv ud af beton og anvende en god latex eller akrylmaling. Dette er velegnet, hvis du bare har brug for eller ønsker en midlertidig løsning og har til hensigt at male over det igen senere.For en mere permanent løsning, men er der nogle ting du skal gøre for at sikre, at maling holder sig godt til de konkrete blokke og varer længere uden fading eller skår.

Instruktioner

Sådan Paint betonblokke

•Brush off den konkrete blok med en stiv strittede malerpensel. Følg dette ved at skrubbe overflader med en lidt slibende sæbevand svamp dyppet i vand. Du skal fjerne så meget snavs som muligt at skabe den ideelle overflade til maling. Brug et håndklæde til at tørre overskydende fugt ud af beton og derefter lade det luft tørre.

•Applicer konkret sealer (blok filler) til beton med en pensel eller rulle, afhængigt af størrelsen af området, der behandles. Lad det tørre helt.

•Paint Beton overflader med en rulle børste eller pensel. Brug lange streger til at anvende maling så jævnt som muligt. Tillade dette lag tørre fuldstændigt--fugtighed og type af maling anvendes afgør hvor lang tid det tager, men planen på tørretiden at tage omkring en dag.

•Tilføj endnu et lag af maling på alle overflader. Tillad at tørre og derefter kan du tilføje endnu et lag til mere levende farver, hvis det er nødvendigt.

•Applicer sealer til tørrede og malede overflader. Dette vil yderligere beskytter malingen fra fading og skår.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et stort område at male, såsom betonblokke mure, prøv at rense dem med en højtryksrenser i stedet for en svamp først. Hvis maleri en enkelt blok i stedet for en mur, male alle udsatte sider og lad tørre i mindst en dag før du tænder det for at male anden siden.
  • Sørg for, at du er i et godt ventileret område ved brug af maling og fangere--begge udvise dampe, der kan være skadelige for dit helbred.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com