Sådan Paint bogstaver på vægge

February 20

Sådan Paint bogstaver på vægge

Maleri bogstaver på en væg tilføjer en personlige touch til ethvert rum i dit hjem. Uanset om det er dit barns navn i børnehaven, en inspirerende citat i din stue eller en finurlig sætning i køkkenet, føles et rum mere familievenlig med nogle specielt udvalgte ord som grafisk centerpieces. Du kan købe vinyl bogstaver til dine vægge, men installation er vanskeligt på tekstureret vægge og kan være dyrt. Du kan i stedet male dine ord på enhver væg i dit hjem ved hjælp af en computer, en printer og nogle akrylmaling.

Instruktioner

•Læg printeren med 8 ½ x 11-tomme karton. Vælg skrifttypen størrelse du ønsker på din væg og justeres, således at hvert bogstav i det ord, sætning eller citat udskriver pænt i stor, solid-sort print kan du nemt klippe ud. Udskrive dine ord, sætning eller citat.

•Klippe ud af den sorte trykt blæk del af dit ord, sætning eller tilbud, forlader de ydre kanter af ordene intakte. Dette vil skabe en stencil til dine ord.

•Sæt maler tape på den øverste kant af stencilen og spray hver stencil med spray klæbemiddel. Tape din stencils på væggen, hvor du ønsker dine ord til at være med i spray klæbende side mod væggen. Line ord, sætning eller tilbud, indtil det er endda og placeres hvor du ønsker det. Justere så mange gange som nødvendigt.

•Hold hver stencil i sted med den ene hånd og spore omridset af denne stencil ord, sætning eller citat let med blyant. Fortsætte med de andre stencils, indtil du har hele sættet af stencils spores ind på væggen.

•Tag stencils fra væggen ved skrælning væk båndet og fjerne stencilen starter fra det ene hjørne. Trække væk fra væggen, langsomt og omhyggeligt.

•Pour en lille smule af akryl håndværk maling i din lille skål. Dyp din lille pensel i maling. Spore blyant konturer med lille pensel og lad tørre i ca 15 minutter.

•DIP din mellemlang pensel i maling skål. Udfyld din maling konturer med medium børste, anvende en til tre frakker eller så mange som du har brug at nå niveauet af cover, du ønsker. Lad tørre på maling retninger.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge premade brev stencils, bredt tilgængelige på de fleste håndværk-forsyning butikker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com