Sådan Paint Bullnoses

December 7

Sådan Paint Bullnoses

En bullnose, eller afrundede, hjørne, præsenterer en interessant og moderne ser til de indvendige vægge af et hjem. Sammen med et blødere udseende kommer den difficultly for maleri hjørnet, når de to tilstødende vægge vil blive malet forskellige farver. Du skal først beslutte, hvor at afslutte én farve og starte den anden. Med omhyggelig tape og en rolig hånd, kan du nemt opnå en professionel, lineær look.

Instruktioner

•Fjern alle møbler nær arbejde site og beskytte gulve med en dråbe klud.

•Pick placering af, hvor du ønsker de to maling farver til at opfylde. Du har tre valgmuligheder; de to første er paa begge sider af bullnose hjørne, og tredje er ned i midten, dividere hjørne i halve. Det sidste valg er ikke det bedste sted, da det er sværere at ende op med en perfekt straight-ser linje mellem farverne.

•Applicer maler tape til loft eller baseboard trim og til ethvert område, hvor du ikke vil malingen farve. Tape hjørne startende fra loftet og arbejde din vej lige ned langs den afrundede hjørne. Trække ud 1 fod tape fra rullen, Placer det langs den ønskede linje og presse det ned til form en sæl og en barriere. Ikke at klippe båndet fra rullen, simpelthen arbejde 1 fod ad gangen, indtil du har længden helt tapede.

•Paint med den mørkere eller mere fremtrædende farve først. Wrap maling rundt om hjørnet og lige over kanten af den maler tape. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt. Fjern ikke båndet, indtil malingen er grundigt tør, kan dette tage natten over.

•Træk båndet off langsomt til at afsløre en lige linje. Anvend nye tape over nyligt malet væg og hjørne fra loft til gulv. Juster kant af båndet med malingens kant og presse det ned til form en god tætning.

•Applicer den anden farve maling til anden væg. Som du komme tæt på båndet, trykke på nogen områder, som måske har ophævet og derefter maler bare over båndet førende kant. Tillad maling til grundigt tør.

•Tag båndet langsomt. Undersøge linjen mellem maling farver. Touch-up på alle områder, hvor malingen kan have seeped under båndet, i hånden, at skærpe linjen.

Tips & advarsler

  • Altid male i et velventileret rum.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com