Sådan Paint Camouflage på en væg

July 19

Sådan Paint Camouflage på en væg

Der er ingen skjule camouflage. Det kan findes overalt, fra camo tøj til maleri camouflage på en væg. Selv om camouflage hovedfunktion er at skjule eller skjule noget ved at blande det ind i baggrunden, bruges det nu som en dagligdags pynt eller fælles indretning. Ved hjælp af dit valg af farver, kan du male camouflage på enhver væg.

Instruktioner

•Decide som væggen bliver malet camouflage. Noget at huske på, når du vælger en væg er at camouflage kan se meget travlt, så vælg et lille område til at begynde med og tilføje til det, som du ønsker.

•Vælg tre farver maling, du vil bruge. De traditionelle camouflage farver er oliven grøn, tan og sort eller tan, brun og sort, men du kan bruge alle farver. Du kan vælge pink, hvid og grå blødgøre camo for et pige værelse eller gå med blå, hvid og grå for en Indianapolis Colts fan.

•Draw en camouflage mønster på væggen let med en blyant. Der er ingen særlige anvisninger for camouflage, tegne bare forskellige former og størrelser. Hvis du ikke føler sig trygge, tegning figurer frihånd, kan du købe en stencil fra din lokale håndværk butik, finde en bog af camouflage mønstre på dit lokale bibliotek eller boghandel eller bruge et billede eller en artikel i tøj som din inspiration.

•Begin med den letteste maling. Dyppe spidsen af malerpensel i malingen og tilfældigt farve i nogle af de udtrukne camouflage figurer. Husk, ikke bliver også fanget i opholder sig inde i linjerne. Du har stadig to flere farver maling til at gå, før projektet er færdigt. Lad malingen tørre grundigt.

•Åbn medium-farvet maling. Dyppe i slutningen af penslen i maling og tilfældigt farve i nogle flere af de udtrukne camouflage figurer. Kontroller, at du tilslutter denne farve med nogle af de lysere farve. Lad malingen tørre grundigt.

•Tilføj mørke maling til de øvrige figurer på samme måde som ovenfor, forbinder denne farve med de mellemstore farver, lysere. Fordi denne maling er mørkere bliver det nemt dække eventuelle fejl.

•Evaluate din camouflage væg. Ændre mønstret ved at udvide den form eller størrelse ved hjælp af maling eller tilføje lys, medium eller mørkere maling, som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Camouflage kan være meget overvældende når malet i et stort område. Vask børster grundigt før du skifter farver.
  • Undgå touch-ups ved at starte med den letteste maling først, medium-farve sekunder og den mørkeste sidste.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com