Sådan Paint Chrome møbler

November 9

Sådan Paint Chrome møbler

Du kan male over krom på møbler eller bare stykker af chrome på møbler at supplere en indretning eller til at tilpasse udseendet af dine møbler. Den vigtigste del af chrome painting projektet er slibning processen. God slibning fjerner glat kromfinish, giver frisk primer og maling for at vedhæfte til metal for en professionel finish. Vær kreativ med din møbler for at give det en farverig flare og en frisk udseende.

Instruktioner

•Brug sandpapir til at slibe ned chrome områder af dine møbler. Hvis din hele stykke af møbler er chrome, sand det hele. Hvis kun dele af dit inventar er krom, dække områderne rørende chrome med tape, så at de ikke vil blive påvirket af groft sandpapir og at beskytte dem mod at få maling, når du begynder at male chromen.

•Aftør slebet chrome områder med en fugtig klud til at fjerne støv fra den slibning proces. Erstatte alle bånd, der kom løs eller blev revet under slibning med nye bånd strimler, således at dine møbler er stadig beskyttet i maleprocessen.

•Paint et lag primer med en pensel på områderne slebet chrome. Lad lag primer tørre i mindst 24 timer før du tilføjer din første lag farvet maling.

•Applicer en frakke af farvet maling til områderne slebet og førsteklasses chrome på dine møbler. Lad den første frakke tørre i cirka en halv dag, og derefter anvende en anden frakke af farvet maling. Tillade en anden halv dag til den anden frakke til tørre.

•Brug et barberblad til at skære de områder, hvor båndet rører chromen. Dette vil fjerne primer og maling hindringerne uden at trække off en af malingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com