Sådan Paint Depron skum

February 27

Depron skum er robust Styrofoam, som er et populært valg for bygning arkitektoniske modeller samt modelfly. Skummet kommer i tynde plader og er fremstillet i både åbne og lukkede celle versioner. Den lukkede celle version er fantastisk til model konstruktion, fordi den kan males og er vand resistent hvis de behandles med en topcoat.

Instruktioner

•Build din model. Udføre alle skæring og montering af din model, før du begynder at male. Nedskæringer og håndtering efter du male kan forårsage maling til chip eller bunden.

•Rub model med sprit. Sprit renser overfladen af Depron og fjerner kemiske film fra skum ark. Maling vil holde sig til overfladen af skum plader og bliver mindre modtagelige for afskalning og ridser.

•Sæt din model på en dråbe klud eller avis. Brug trim bånd til tape off nogen områder, som du ikke vil have malet. Trim bånd, der er sikkert for Depron kan købes på de fleste hobby butikker.

•Spray model med en let afstøvning af hvide skum sikkert maling. Skum sikkert maling kan købes på hobby butikker, online eller på de fleste håndværk butikker. Humbrol og Krylon gøre både maling, der er sikre for skum. Anvende en lys frakke af maling til at fungere som en primer for alle farver, som du planlægger at tilføje til din model. Hold spray omkring 12 inches fra modellen og spray maling gør det muligt at let støv modellen. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Spray male en base coat maling på den model, ved hjælp af skum sikker emalje maling. Vælg din maling omhyggeligt. Mange maling vil forårsage Depron at smuldre. Sørg for, at etiketten angiver, at produktet er sikker til brug på skum. Spray model med flere tynde lag af maling i stedet for en tyk pels. Flere tynde lag vil skabe en glattere finish med færre drop mærker. Brug en steady frem og tilbage bevægelse for at anvende maling. Gøre det muligt malingen til at tørre.

•Tag dryppe mærker. Bruge et ark af fine sandkorn sandpapir til let gnide ud drop mærker. Tørre væk slibning støv med en fugtig klud. Touch-up maling som nødvendigt med spraymaling.

•Føj oplysninger til din model ved hjælp af en lille kunstners pensel. Bruge en skum sikker emalje maling, der er solgt i små dåser.

Tips & advarsler

  • Decals modstå stikning til Depron skum. Brug af sprit til at forberede overflade før vedhængende decals vil hjælpe dem med at holde. Maling vil også skabe en overflade, der decals kan gribe fat.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com