Sådan Paint falmede Finish striber på en væg

November 20

En måde at gøre et rum føler sig mere trygge er at male rummet så maling job føles ikke nye, men i stedet ser ud som om det altid har været der. For at opnå denne falmede effekt, bruge en bevidst antik proces at reducere kontrasten mellem striberne og alder den samlede overfladen af muren. Hvis den ønskede falmede effekt er en opblødning af farve, er det nyttigt at fjerne maling, mens du maler. Hvis du ønsker væg at se alderen, kan du glasur over de nye striber til at tilføje en distancerende lag gennem glasur. Begge teknikker er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Paint vægge med lysere farver du bruger til dine striber. Tape off alle områder, du ikke ønsker at male. Dække gulvet med en dråbe klud.

•Measure dine striber, og markere dem med et målebånd, kridtstreg og et niveau. En kridtstreg er en streng, der er opstaldet i en boks af kridt. Når du tegne strengen ud af boksen og holde ene ende fast mod en mark på væggen, kan du holde anden enden på en anden målt mark og snap streng for at oprette en lige linje af kridt på væggen. Bruge en niveau holdes mod væggen lodret eller vandret for at tegne eller kontrollere niveauet af din linjer. Tape off striber med malerens tape designet for ren kanter.

•Paint mellem dine bånd, ved hjælp af en rulle. Svamp off nogle af maling, som du går at fjerne eller forsætligt fade malingen. Fordi den base maling er den andre stribe farve, når du udsætter den base maling, vil det gøre den mørkere farve vises falmede. Tillad din maling tørre i 24 timer.

•Glaze over væggen med en mørkere glasur. Der er en bred vifte af glasur opskrifter tilgængelige online. Forblandet glasur sælges også på de fleste god maling butikker. Bruge en æggeskal finish glasur medium. Købe en dåse glasur medium adskilt fra din tonede glasur og bruge dette til at tynde din farve, hvis det ser alt for stærk, når du anvender det over dine striber. Du kan tone dine latex glasur med kunstner akryl maling. Dette gør det nemt at eksperimentere for at bestemme blanding eller opskrift du gerne.

•Applicer en tynd type tonede glasur direkte over de malede striber, ved hjælp af en rulle eller pensel. Det er gerne anvende en svag film over den oprindelige maling. Jo mere glasur farve eller nuance du bruger, jo stærkere glasur vil være på væggen. Hvis glasuren der dækker for meget for hvad du vil, kan du fjerne glasur med forladninger af ostelærred, papirhåndklæder, svampe, børster, forede op plastfolie eller med enhver form for fnugfri absorberende materiale. Dette skaber en broget, og falmet effekt, der ser alderen.

•Anvend en glasur extender at holde glasur fra tørring for hurtigt hvis du bruger en rag-type teknik for den ønskede effekt. Spray extenderen på væggen og forsøge at holde din glasur kant våd mens du arbejder på væggen.

Tips & advarsler

  • Tilføje baby pulver til at male for at øge mat effekt eller gøre en maling ser falmede og tør.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com