Sådan Paint farves møbler til at se antikke

November 19

Sådan Paint farves møbler til at se antikke

Antikviteter går aldrig af mode. Hvis du ikke på bekostning af at købe ægte antikviteter, give dine eksisterende møbler en antik look. Næsten enhver vare kan være lavet til at ligne det er blevet overleveret gennem generationer, selv moderne møbler. Maling og nød din farvede møbler for at give det et rustikt, slidte, godt brugt look. Der er ingen specifik regel om hvordan netop at nød eller antikke en vare--den mere tilfældig sørgeligt, jo mere naturlig effekten.

Instruktioner

•Tryk bejdset træ ved hjælp af en hammer eller kæde til at skabe små buler og dings i din brik; denne proces kaldes "sørgelige" og skaber effekt af mange års brug på træ overflader. En letvægts hund kæde er ideel til at give træet den ønskede antikke look.

•Tag nogle af oprindelige pletten ved hjælp af maling fortynder og en ståluld pad; den fortynder fjerner tynde lag af pletten og ståluld pad gør træet ru at modtage den nye maling behandling. Undgå at skabe dyb huljern med ståluld; arbejder let og passerer over områder en anden gang hvis du ikke trykker hårdt nok på først.

•Paint farves overfladen med en tynd, endnu knitrer maling og malerpensler--bruge en lille pensel til små eller indviklede stykker af møbler, større pensler til større stykker. Anvende lyse knitrer maling over mørk bejdset træ overflader for den bedste effekt; Sprutte malingens overflade "revner" Når tør, udsætter den mørke plet nedenunder og skabe en gamle udseende på selv de nyeste træ overflader.

•Tear off nogle silkepapir stykker og læg dem på den våde maling. Tillad vare at tørre og male en anden frakke over silkepapir. Denne teknik giver stykket udseendet af maling "lag" og tilføjer til den historiske følelse.

Tips & advarsler

  • Gips kan også bruges til at oprette en antik look ved at anvende det i en tynd og ujævn pels og tilfældige mønster over et element og derefter anvende en frakke af regelmæssige maling eller knitrer maling, over det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com