Sådan Paint Faux Bronze på Backsplash flise

May 4

Sådan Paint Faux Bronze på Backsplash flise

En faux maling finish skaber udseendet af et bestemt materiale uden at skulle installere materialet. Anvende en faux maleri proces på en flise backsplash, kan du oprette bronze metallisk udseende på en eksisterende flisebelagt overflade. Dette giver dig indretningen du ønsker hurtigt, uden den savn hen til ophæve den nuværende backsplash og erstatte det med faktiske bronze fliser. Maleri også skåner dig fra det rod og bekostning af ny flisebelægning.

Instruktioner

•Rengør fliser og fuger at gøre op backsplash grundigt. Brug en slibende køkken sæbe til at fjerne snavs og fedt oprustning, rengøring med en svamp eller en krat pensel til kage på områder. Skyl overfladen med vand for at fjerne eventuelle rester af sæbe.

•Sand overfladen af fliser til at fjerne enhver blank finish og slibe op overfladen. En ru overflade giver maling mere til at overholde end en glattere. Tørre fliserne med en ren fugtig klud til at fjerne den slibning rest, og derefter tørres af med en tør klud.

•Få enhver chips eller revner i fliserne. Reparation af chips ved at udfylde de tilhugget områder med quick-tørring epoxy. Sprede epoxy med en spartel, nivellering det med resten af den flise overflade, ved hjælp af kanten af den kniv. Fylde revner i fliserne med caulk. Tillad reparationer hærde i op til tre dage, ifølge times angivet af reparation materiale producenter.

•Mask off den flisebelagt område, der dækker kanter af tilstødende overflader med en stribe malertape. Anbring en dråbe klud på overfladen under fliser og over væggen under backsplash til fange hvilken som helst maling udslip.

•Prime fliser til maling med en sort primer. Børste primeren over fliserne, opbygge en solid frakke ved at anvende flere tynde lag. Tillad primer tørre for producentens foreslåede tidsrum.

•Dæk primer med to frakker af en olie-baserede kobber farvede metallak. Brug en pensel til at styre programmet paint. At den første frakke et lys, som gennemsigtigt dækker primeren. Bruge en moderat dækning af metallisk maling til det andet lag, lige netop skjule den sorte primer. Du primer til at kigge igennem lidt og skabe en selv kigge efter kobber. Tillad kobber malingen to timer efter tørretid efter hver frakke.

•Brush på et lag af Olie-gnedet bronze maling, der dækker fliserne mens du stadig viser den kobber metallak under. Tillade to dage for bronze malingen til at tørre.

•Dæk flise med to lag af vandbaseret urethan. Brug en svamp til lag hver frakke af finish. Tør finish for 24 timer efter hver frakke. Slut beskytter malingen under fra slid og giver imprægnering til flise i processen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com