Sådan Paint Faux Finish lofter otte forskellige måder

December 5

Sådan Paint Faux Finish lofter otte forskellige måder

Faux finish et loft kan tilføje dramatisk touch til en rummets indretning. Den femte væg, loft, ikke længere behøver at forblive en neutral nuance af hvid. Fra farve til dimensionelle overflade design tilføjer en maling behandling til et loft lidt punch og uventede farve til området. Her er otte faux maling tips om forbedring af lofter i et hjem eller forretning.

Instruktioner

•Det tekstur til et loft kan understrege arkitektur af overfladen, sætte loft fra resten af væggene som et afgrænset rum. Teksturen kan være i form af håndmalet papirer, at faktiske hånd troweled på plastre. Tekstur tilføjer rigdom og dybde til loft områder.

•Metallics er ideelle for et loft maling behandling, fordi de simpelthen glød. Består af bittesmå glimmer partikler, maling shimmers som lys, både naturlige og kunstige, hits maling fra forskellige vinkler. Uanset om det er en smuk lysekrone belysning en defineret plads eller reb belysning omkring omkredsen af en bakke loft, er udseendet fantastisk. Metallics kommer i mange nuancer i stedet for guld eller sølv. Fra cremer farven på perler til dyb metallisk blues at efterligne en nattehimmel, metallisk lofter er en af de hotteste nye tendenser i dekorative maleri.

• Som simpelt som maleri dit loft en anden nuance kan gøre en dramatisk forskel i et værelse. Ved at male loftet en mørk farve, loftet vil naturligt ned, gør rummet føle hyggelige og defineret. Male loftet giver en lysere farve plads til at åbne, og føler større end det egentlig er.

•Hand malet papirer udseende, som om de er dyre lag maling finish at tager dage at oprette. Papirerne er håndmalede individuelt af kunstnere forud for installationen. Papirerne dække tekstureret lofter og skabe et smukt stykke kunst. Hånd malet papirer er den perfekte finish til et soveværelse bakke loft, hvor et stænk af noget opskalere og definerende er nødvendig.

•Den nyeste raseri i loft design tilføjer en smule drama og flair ved at indarbejde arkitektoniske stencil design til et loft. Fra en centerpiece omkring en lysekrone eller en lille blad stencil omkring omkredsen af et rum, er det bestemt til at blive et hit. Hampton væg Designs har hundredvis af designs at vælge imellem, eller vi kan custom oprette et design baseret på tekstiler eller andre accent stykker.

•Ceilings og skyerne synes at gå hånd i hånd. Oprette en sky tema med skyer og engle. Fra mørke overskyet overnatninger for et teater rum til en morgen tåge i din fire sæsoner veranda, vil skyer åbne et værelse, og skaber atmosfære.

•Det en vintage kort til et loft er et klassisk og imponerende udseende for en undersøgelse eller et bibliotek. Vintage kort kan bruges og blæst op til enhver størrelse ønskes. Ved hjælp af en faktiske kort kontra leje en muralist at gentage dette, sparer en boligejer både tid og penge. For mere drama, kan gips anvendes på loftet for at se ud som om kortet var skjult for aldre!

•Den klassisk finish, en blød alderen vask af gennemskinnelige farver, vil tilføje dybde og dimension til enhver loft. En colorwash efterligner udseendet af en blød akvarel maleri, men stadig subtil nok til at blande med indre af et værelse. Fra læder reds at alderen umbers tilføjer en vask rigdom og dybde. Perfekt til små gangen lofter og masterbathroom lofter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com