Sådan Paint Faux flise Stepping Stones

October 19

Sådan Paint Faux flise Stepping Stones

Ved at oprette flise frimærker fra polstring skum, kan du simulere udseendet af fliser på nogen konkrete gårdhave eller gangbro. Da figurerne er uregelmæssige pr. definition og er stemplet på, vil du ikke har brug for meget i vejen for kunstneriske talent eller evne, bare maling, de hjemmelavede stempler og en vision om, hvad du ønsker din flise overflade til at ligne. Efter maleri, tilføje en fugemasse for at oprette et beskyttende lag, der vil hjælpe din nyligt malet "sten" forblive unfaded og ubeskadiget.

Instruktioner

•Rengør overfladen af de konkrete, hvor du ønsker at male de faux fliser. Feje væk enhver løs snavs eller affald ved hjælp af en push kost og derefter vaske overfladen med en pH-neutral sæbe og varmt vand. Skyl sæbe af med rent vand, da resten kan forstyrre maling. Tillader betonen for at tørre inden du fortsætter--lad det lufttørre eller DUP den tør med en ren klud overflade.

•Fjern alle sealer fra overfladen ved at sprede et lag af beton fugemasse remover over det med en squeegee. Tillad remover til at sidde i plads, opløse fugemasse, for længden af tid anbefalet af fabrikanten. Moppe off fugemasse og remover med rent vand, skylning mop ofte for at forhindre spredning af tyndet fugemasse længere langs overfladen. Ren beton efter fjerner fugemassen med pH-neutral sæbe igen, så skyl og tør en anden gang før maleri.

•Opret frimærker for din faux fliser ud af skum polstring. Rive skum i hånden i rå flise figurer, med hver stempel mellem 3 og 10 inches lang og i varierende bredder. Fjerne løs materiale fra ansigt og kanter for at forhindre stykker fra forurener programmet paint.

•Paint en injektionsmørtel til din "sten" ved hjælp af en oliebaseret primer på beton. Vælger en primer i den farve, du ønsker at simulere fuger mellem stenene, og anvende maling til beton med en rulle. Tillad primer til tørre natten over.

•Opret dine sten maling ved at blande flere oliebaseret maling til at ligne sten efter eget valg. Hæld en grundfarve i en stor maling gryde. Dette er den vigtigste farve til din sten; bruge billeder af sten af dit valg som en farve guide. Tilføje et eller to andre farver på panden, efter eksemplet billedet for de relevante mindre farver indeholdt i den særlige sten type. Tilføj kun en lille mængde af de sekundære farver, om en del i 10, som stentoner. Brug en maling stick til at blande farverne lidt. Efter blanding, ønsker du dine grundfarven at have lille linier og pletter af de sekundære farver kører.

•Applicer maling til beton ved hjælp af skum frimærker. Dyp ansigt af skum i gryden, maling, så tryk på det forsigtigt på et stykke af avisen til at skamplet nogle af maling. Tryk på faux-sten stempel på betonen til at overføre malingen og oprette din faux flise. Tage en anden form, dyppe den i malingen og presse det til beton ved siden af den første faux sten, efterlader et hul på 3/4 tommer mellem dem for "fuger" til at vise gennem. Fortsæt på denne måde, stempling faux fliser på betonen, indtil du har dækket hele pladen. Rotere frimærker til at ændre udseendet af de malede sten, som du går for mere variation. Gøre det muligt malingen til at hærde i 72 timer.

•Dæk malet beton med konkrete fugemasse til at beskytte overfladen fra elementerne. Børste fugemasse på plads ved hjælp af en squeegee. Tillad fugemasse til tørre i 48 timer før ved hjælp af overfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com