Sådan Paint firkanter & striber på en væg

August 19

Sådan Paint firkanter & striber på en væg

Striber og firkanter malet på en væg kan gøre et rum vises mere rummelige, forbedre rummets design og tilføje interesse for en stor eller lang mur. Vandrette striber vil forlænge udseendet af en mur og lodrette striber vil øge forekomsten af en mur. Male alternativ striber eller firkanter i farver, der er blot en nuance mørkere og lysere. Brug den samme farve, men alternativ striber eller firkanter med en glasur, føjet til den oprindelige maling. Du har også valget af vekslende komplementære farver, der er modsat på farvehjulet eller tilsvarende farver, som er side om side på farven hjul (Se ressourcer). Ikke rabat ved hjælp af mere end bare to farver til en showcase væg, men pas på med at skabe en funktion, der er alt for travlt.

Instruktioner

•Sand på væggen med en letvægts sandpapir, hvis det tidligere var malet med en højglans eller halvblank maling. Hvis den tidligere malingen var flad, er der ingen grund til sand. Tør ned væg med tack klud til at fjerne eventuelle rester, støv eller sandpapir i begge tilfælde. Hvis din flade malede væg er beskidt, vask it down helt og lad det tørre, før maleri.

•Applicer maler tape til at dække ethvert område, du ønsker at forlade umalet, såsom Vinduer, døre eller baseboard trims.

•Paint hele væggen med en primer, hvis oprindelige væg farve og de nye farver er meget lysere eller mørkere. Dette vil spare på antallet af malede frakker kræves.

•Measure væggen lodret og derefter vandret. Vælg en måling for dine striber eller firkanter, der vil dele ligeligt i målingen. Hvis væggen er 10 fod høj og 10 fod bred, for eksempel, vælge 1-foot firkanter eller 6-tommer striber.

•Measure starter fra toppen af væggen for vandrette striber eller firkanter. Start måling i midten af væggen for lodrette streger. Gøre en lille blyant markere på toppen og bunden af linjer eller firkanter. Placer en indlært kridt linje, der forbinder de to varemærker. Trække linjen i centrum og lad det snap for at gøre en lige linje. Fortsæt på denne måde, til alle de linjer, der kræves. Denne proces kræver to eller tre personer.

•Sæt maler tape på ydersiden af linjer for den første maling farve. Pladser, placere båndet på ydersiden af hver anden kvadrat.

•Sæt dråbe klud tæt op til baseboard af væggen du maler gulvet beskyttelse. Rør maling med en maler pind. Maling, ved hjælp af en rulle eller pensel, på indersiden af afsnittene tapede. Gøre det muligt malingen til at tørre. Vurdere, om en anden frakke er påkrævet. Male en anden og tredje pels, hvis det kræves.

•Træk malerens tape fra vægge efter malingen har tørret. Aftørre kridt mærker venstre på væggen med en tack klud.

•Sæt maler tape på ydersiden af den næste farve striber eller firkanter. Male disse sektioner på samme måde som før. Fortsætte med denne proces for alle farver af striber eller firkanter.

Tips & advarsler

  • Male fra tape kanten når du maler med en børste til at holde kanterne skarpe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com