Sådan Paint flammer på vægge

September 9

Sådan Paint flammer på vægge

Typiske tapet og konventionelle væg maling er ikke for enhver smag. Hvis din smag i home decor udvides ud over de ting, der er kommercielt tilgængelige, kan du nødt til at tage sagen i egen hånd og Frihånd nogle illustrationer til dine vægge. Hvis flammer og tunger af ild din stil, er her hvordan du kan male flammer på dine vægge.

Instruktioner

•Wash vægge med en svamp og en spand varm sudsy vand. Dette vil tillade malede flammerne til at overholde vægge for kommende år.

•Draw flamme figurer på væggene med en blyant. Gøre dette på alle væggene, du planlægger at male med flammer. Start på gulvet eller på sokler, og udvide totter op om halvvejs op ad væggen. Hvis du skal finde et billede eller et element med flammer på den for at bruge som en grov vejledning til at forme din tunger af ild.

•Paint flammerne figurer med gul maling. Gør dette for alle flammerne og derefter vente et par timer for at gøre det muligt malingen til at tørre.

•Paint en stribe af orange male en tomme eller to fra yderkanten af den gule maling. Din slutresultatet bør være en smal strimmel af gul, en stribe af orange og gule fyldet. Dette behøver ikke at være perfekt, så ikke besætte hvis din strimler af orange går skævt. Rigtige flammer er aldrig ens eller straight, så ufuldkommenhed fungerer til din fordel her. Tillad denne orange maling tørre et par timer før man går videre til næste trin.

•Paint på toppen af den ydre bånd af gul med rød maling ved hjælp af en smal pensel med fast børster. Igen, ikke bekymre dig om det hvis du laver et par fejl. Tillad den røde maling tørre fuldstændigt.

•Følg op ved at røre op nogen fejl, der virkelig generer dig. Brug en fin spids maling børste og den nødvendige nuance af maling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com