Sådan Paint flise i en bruser

October 2

Sådan Paint flise i en bruser

De fleste mennesker tror ikke om maleri flise i en bruser, forudsat at det er bare for svært for den gennemsnitlige person. Maleri flise er ikke ligefrem det nemmeste maling job i verden, men heller ikke bør det frygtes. Det mest vigtige ting at huske er, at du skal sørge for flisen er så tørt som muligt. Anden end at er maleri bruseren flise ikke meget forskellig fra maleri noget andet.

Instruktioner

•Rengør flisen og injektionsmørtel til at fjerne så meget fedt, snavs og snavs som muligt. Brug af slibesvamp til at rengøre, pasning bære gummihandsker og beskyttelsesbriller, så du ikke får nogen af de rengøringsmidler på huden eller i øjnene. Skyl grundigt, og sørg for alle spor af renere og pad er fjernet fra flisen.

•Sand flisen ved hjælp af fine-grain sandpapir for at sikre den bedst mulige bånd mellem malingen og flisen. Fint sandpapir er at foretrække frem for en grov korn, fordi det reducerer risikoen for ridser, der forbliver synlige efter maling job er fuldført. Bære en støvmaske til at beskytte mod indånding flise støv. Rense fliser grundigt med en pensel og, om nødvendigt, et vakuum. Fugt en fnugfri klud for at afslutte renseprocessen.

•Applicer primer direkte til flise. Det er bedst at bruge ekstra styrke primer, da det bliver nødt til at modstå den høje luftfugtighed forbundet med badeværelser og brusere. Følg anvisningerne, der følger med primer for ansøgningen. Tillad primer til tørre.

•Applicer akryl latex semi-gloss over pelsen af primer. Tillad for at tørre som anbefalet. Anvende en anden frakke af maling. De fleste latex primer og maling, der anvendes på flisen kræver en omfattende ventetiden for at blive resistente over for slitage. Denne periode kan tage op til 14 dage, så sørg for at du kan undgå at bruge bruseren for to uger før indlede male fliserne.

Tips & advarsler

  • Kunstneriske blomstrer kan tilføjes, når du maler flise ved hjælp af svampe og andre maleværktøjerne.
  • Sørg for området er godt ventileret. Tænde en ventilator i loftet eller installere en lille ventilator i badeværelset for at undgå problemer med røgen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com