Sådan Paint forsiden af dit hus en anden farve?

November 12

Sådan Paint forsiden af dit hus en anden farve?

Mens nogle naboer kan afvise, er der omstændigheder, der kan gøre det acceptabelt at male på forsiden af dit hus en anden farve end de øvrige sider. Måske du ønsker at male din victorianske hus i en autentisk farveskema men ønsker ikke at skulle male alle sider i sådan en tidskrævende, strengt historiske måde. Eller kan du male dit hus i en farve, der kan være meget passende til forsiden på grund af en særlig landskabsdesign, men det er ikke så godt for ryggen. Ligesom ethvert hus maleri job er forberedelse og teknik nøgler til et tilfredsstillende resultat.

Instruktioner

•Prep maleri overfladen ved at skrabe nogen løs maling fra træbeklædningen. Bruge en stålwire maling-skrabning pensel med en skraber blad på den modsatte ende af værktøjet. Slid beskyttende øje slid og en næse og mund maske vagt mens skrabe den gamle maling.

•Wash forsiden af huset med en power vand sprøjte. Lad det tørre helt.

•Prime træbeklædningen og trims med en god udvendige primer produkt og en børste eller spray applikator. Priming ofte kan reducere behovet for at anvende to eller flere lag af maling, især når du maler lys over mørke farver. Priming også vil hjælpe med at udfylde enhver ujævne overflader fremstillet ved at skrabe og vil gøre din maling job vare længere. Lad primeren tørre.

•Paint hus i store farve først, arbejder fra toppen af huset ned til jordoverfladen. Vælg den store farve med nogle tanker om andre sider af huset, især hvis siderne er nogle andre farver end hvid. Hvis de andre sider er en dækkende farve, kan en hvid, off-white eller grå farve være bedst til forsiden. Lad malingen tørre over en 24-timers periode.

•Tag pleje af enhver trim arbejde. Bruge en farve, der relaterer sig til farven på siderne og bagsiden af huset, hvis det er muligt. Hvis siderne og bagsiden af huset er hvid, skal du bruge hvid trim farver på forsiden af huset. Maske tidligere malede områder, som du ønsker at beskytte. Arbejde fra toppen af huset ned til jordoverfladen.

•Paint andre trim arbejde omkring de andre sider af huset ved hjælp af den nye front trim farve, hvis det er muligt. Dette vil hjælpe forene din bemaling for hele huset, selv om forreste del af huset er en anden farve end de øvrige sider. Bruge god farve dom selv. Hvis siderne af dit hus er mørkegrønne, for eksempel, og din nye front trim er rød (på en ny hvid baggrund måske), ikke male trim på sider eller bagsiden af hus rød--resultatet af en kombination af rød og grøn er for meget af en kontrast.

Tips & advarsler

  • Indføre elementer af farve til at hjælpe balance to forskellige farveskemaer. Hvis dit hus er hvid på tre sider, men blå på forsiden nu, tilføje hvide markiser eller hvid porch møbler til forsiden. Hvis dit hus er blå på siderne, men hvid på forsiden, tilføje blue solsejl for at matche eller blå tilbehør for at forene to farveskemaerne.
  • Brug klar plast tarps over landskabsmæssige elementer til at beskytte dem fra maling. Brug jorden nivellering brædder eller plader af krydsfiner under fødderne af stiger og stilladser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com