Sådan Paint gipsplader efter tapet

February 10

Sådan Paint gipsplader efter tapet

Tapet over gipsplader vægge er en fælles udsmykning teknik, men som smager ændring eller tapet aldre, tid kommer til at fjerne tapet. Bare stripping væk kan det skade gipsplader under, men dampkogte materiale du kan Adskil tapet, vende ansøgningsprocessen, således at det skræl nemt væk. Efter fjernelse er istandsættelse bare et spørgsmål om en ny anvendelse af interiør maling, der dækker dine gipsplader væggene med farver og mønstre du ønsker at matche indretningen af dit valg.

Instruktioner

•Score overfladen af tapet med et tapet-piercing værktøj. Forstå værktøjet stramt i den ene hånd, og rulle den over overfladen af tapet. De små knive i bunden af værktøjet vil stykke tapet hele dens overflade, så du adgang til undersiden gennem de små huller, det skaber.

•Fyld en tapet damper vand reservoir til linjen fyld, og tænd den. Tillad damper til varme til det punkt, hvor damp udsender fra håndtaget. Udløse damp og derefter køre fladt bord-lignende damper håndtag over tapet, en strimmel på et tidspunkt. Damp bevæger sig gennem flere huller af piercing-værktøjet og blødgør den lim, der holder tapetet på plads. Arbejde damper fra toppen af strimlen til bunden, så skræl dampet papiret lige fra væggen. Du kan leje en tapet damper fra en home-forbedring butik eller udstyr leje kontor.

•Wash overfladen af væggen med en blanding af to dele varmt vand og en del eddike. Brug en fugtig klud, pas på ikke at mætte gipsplader og forårsage peeling. DUP den tør med en ren klud væg.

•Mask off de omgivende overflader ved at lægge en stribe malertape på kanterne af disse overflader hvor de mødes på væggen. Anbring en dråbe klud langs bunden af ordet for at fange eventuelle maling udslip.

•Applicer lag primer på gipsplader. Skære i primer langs kanterne og hjørnerne af den mur, ved hjælp af en 1-tommer pensel. Dække en kant afsnit omkring 3 inches lang med pensel, så dækker den resterende del af overfladen, ved hjælp af en lang-nap maling rulle. Primeren vil dække de bånd, der bruges over sømmene af bestyrelsen og skabe en selv maleri overflade for toplak maling. Tillad primer tid til at tørre helt, før du fortsætter. Tørretider varierer efter producent, så kontakt producentens anvisninger for en anbefalede tørringen.

•Applicer finish pelsen af dit valg. Brug den samme proces til at dække væg, som du har brugt med primer, begyndende med kanten og derefter rullende malingen på midten af væggen. Skift til en medium-nap roller for top coat maling, som overfladen af væggen er blevet glattet af primer frakke. Tillade malingen til at tørre efter fabrikantens anvisninger og derefter anvende en anden frakke for at sikre fuldstændig dækning. Tillader den anden frakke til tørre, derefter fjerne malertape fra væggen kanter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com