Sådan Paint glasfiber døre til at ligne træ i stuer

December 9

Sådan Paint glasfiber døre til at ligne træ i stuer

Glasfiber, holdbart materiale lavet af fiber-forstærket plast, der bruges til at gøre alt fra båd skrog til badekar. Glasfiber udvendige døre kan også installeres som en langvarig alternativ til træ eller metal. Disse døre kan leveres med en træ korn finish, men du kan male dem selv at blande mere problemfrit ind i dit hjem, især hvis din stue indeholder andre træ overflader.

Instruktioner

•Rengør glasfiber døre med en all-purpose cleaner, og skyl godt; overfladen skal være fri for olie og snavs. Tør med en ren klud.

•Sand glasfiber døre med 120-sandkorn sandpapir til rå op overfladen, således at de vil tage male lettere. Sand i en up-and-down bevægelse. Aftørre enhver resterende støv med en tack klud.

•Pour akryl primer til en maling bakke og bruge en rulle og 2-tommer børste grundigt frakke glasfiber døren. Gælde kun i en up-and-down retning. Lad primeren tørre i mindst to timer.

•Pour grundmaling til en maling bakke. Den grundmaling bør være en maling farve, der matcher den lyseste farve i træets årer, at du matchende. I tilfælde af eg korn, for eksempel ville den grundmaling være en lys gul-brun. Frakke dør i underlak ved hjælp af en 3-tommer pensel og gøre straight up-and-down slagtilfælde. Lad tørre helt.

•Mix lige dele top coat og glasur i en spand, og anvende med en 2-tommer pensel. Top coat farve bør svare til den mørkeste skygge i træets årer, at du matchende, såsom en mørk brun hvis du går til en eg korn. Arbejde med kun en tredjedel af døren ad gangen.

•Træk værktøjet plast rocker ned gennem afsnittet du bare malet i en jævn bevægelse fra top til bund, "rocking" det op og ned for at skabe lidt bølget træ korn effekter. Værktøjet opretter en bred vifte af korn fra smal til bred, ligesom naturtræ. Straks trække en eller flere af de plastic kamme ned ved siden af afsnittet rocker værktøj til at skabe yderligere træ korn effekter. Som med værktøjet rocker træk kamme fra toppen til bunden af sektionen i et glat strøg, men ikke helt lige; nogle waviness vil bedre efterligne naturlige træ korn. Disse værktøjer er solgt i kits derhjemme forbedring Centre.

•Applicer top coat-glasur blandingen til den næste tredjedel af døren og Gentag årer effekten. Arbejder hurtigt, træk den vuggende værktøj og en kam gennem begge dele så det problemfrit fortsætter træets årer fra den første sektion. Gentage en gang mere for det sidste afsnit. Lad glasuren tørre i 24 timer.

•Applicer et klart frakke af polyurethan med en 3-tommer børste til at forsegle og beskytte døren.

Tips & advarsler

  • Hvis døren omfatter trim molding, anvende træ korn effekter på disse stykker først med den mindste kam i træ-grain kit.
  • For en endnu mere realistisk effekt, skal du bruge en lille kunstners pensel til at male små knaster og andre ufuldkommenheder i træets årer.
  • Altid male i et godt ventileret område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com