Sådan Paint halvtosset murede vægge

June 29

Sådan Paint halvtosset murede vægge

Mange ejere af fast ejendom som at anvende en frakke af maling over murede vægge til at skjule lappet revner og strukturelle afregning eller bare at give en ny frisk fornemmelse. Om murværk væg er indendørs eller ud, du kan male det når du forberede overfladen og vælge en egnet maling. Med de rigtige værktøjer og en lille know-how slår du den gamle murværk mur ind i en du vil være stolt af at fortælle dine venner du malet.

Instruktioner

•Forbered murværk væggen ved at udfylde alle eksisterende revner med forblandet murværk mudder. Sørg for at rengøre knæk ud først med din spartel og feje væk enhver affaldsmateriale før befugtning ned den knæk overflade og trykke på murværk mudder ned i revnen. Væde holder murværket fra tegning fugtigheden fra mudderet for hurtigt.

•Tag eksisterende armaturer, stikkontakt covers, skifter covers og brandstudse. Hvis væggen har en permanent fastholdelsesanordningen, brug malerens tape til at dække det sikkert. Derudover tape off alle døren trim og vindue trim for at forhindre maling fejl.

•Sand ned overflader med løs maling. Du skal fjerne alle peeling paint eller den nye maling vil komme ud med gamle. Hvis murstenshus væggen er lavet af tekstureret blokke, overveje at leje en sandblæser for at fjerne den gamle maling. Inde, skal du bruge en stålbørste til at fjerne de løs bits.

•Applicer en frakke af murværk primer til væggen som en base til at holde malingen. Murværk primer fungerer som et lag af lim, øge den maling tilslutning til væggen. Hvis din væg har fedt eller rust pletter, Spørg maling butik ledsageren at tilføje pletten-blocker til primer at holde pletterne fra blødning gennem den nye maling.

•Spray, rulle eller pensel maling på murværk væg. Det er dit valg, afhængigt af væggens overflade og de tilgængelige værktøjer. Men før du bruger en maling sprøjte, drapere tarps over nærliggende elementer og tape dem sikkert på plads for at beskytte dem mod oversprøjtning. Hvis du vælger at rulle på væggen, skal du vælge en tyk kvalitet roller at anvende malingen jævnt.

•Gentag maleprocessen indtil du har en dejlig færdig frakke på væggen, der helt dækker den oprindelige væg. Dette betyder normalt to frakker til en børstet eller valsede væg og tre eller flere frakker til en sprøjtes væg.

•Udskift outlet dækker, inventar og strip malerens tape fra døre og Vinduer trim Når malingen er helt tør.

Tips & advarsler

  • Spray murede vægge med meget tynde lag af maling for at forhindre kører. Blot en antydning af farve er alt hvad du behøver for hver frakke. Tillad væggen tørre mellem efterfølgende frakker.
  • Dække gulve og andre elementer, du ønsker at beskytte mod malingen drypper.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com