Sådan Paint horisontale striber i et soveværelse

July 10

Sådan Paint horisontale striber i et soveværelse

Maleriet er en fælles og billig måde at give dit værelse en ny look. Mens en frakke af maling kan hurtigt ændre farven på dit værelse, kan ved hjælp af paint til at skabe mønstre og designs forbedre indretningen af dit soveværelse, hvilket gør det til et rum, der afspejler din personlighed. Ud over at tilføje nogle stil, kan vandrette striber gøre en lille soveværelse vises større.

Instruktioner

•Vælg en eller to vægge til at dekorere med striber. Male striber på hver væg kan gøre dit soveværelse design ser alt for travlt med at slappe af og sove. Preview dit stribe design ved hjælp af et stykke millimeterpapir henlede din væg til at skalere, dividere området med vandrette striber. Bestemme, hvor at placere dine striber, efter din ønskede resultat. Brede horisontale striber kan aflang din vægplads, mens de små virksomheder kan gøre en overfyldt soveværelse vises for travlt.

•Vælg to nuancer maling, harmonere med hinanden og supplere din eksisterende armaturer, tæppe og væg beklædning. Bløde, dæmpede nuancer fungerer ofte godt for soveværelser. Vælg en satin eller halvblank finish for nem oprydning og god dækning.

•Tape fra nærliggende trim, inventar, loft og sokler med malerens tape. Anvende en primer frakke for at oprette en selv base for dine striber. Lad primer pelsen tør for minimum af tid, der er opført på den maling etiket.

•Applicer din første farve maling med en maling rulle. Bruge en lille børste til at anvende denne grundfarven til områder nær hjørner eller inventar. Tillad den første frakke til tørre og følg med en anden frakke til at opnå fuld dækning.

•Measure og markere dine striber. Startende fra loftet hjørne af den ene væg, måle ned til det niveau, du fastlagde i din graf papir skitse. Markere lys blyant på måling. Fortsæt ned på væggen, hvilket gør mærker for hver stribe. Flyt til midten af din væg og måle ned på samme måde, at gøre små mærker. Følg denne samme procedure på din fjerneste hjørne.

•Spørg en ven til at hjælpe dig bruge dit kridt niveau. Har din ven, hold i slutningen af strengen mod det øverste mærke på din væg, mens du holder anden enden stramt mod din midterste mark. Hurtigt snap strengen med den frie hånd, så strengen chalked hen til slag mod væggen, forlader en lige linje. Flytte til den næste linje og fortsætte på samme måde, at skabe selv kridt linjer mod din hele væggen.

•Forbered dine striber for maleri af tapening langs kridt linjer med din maler tape. Anvende din anden farve mellem skiftende tapede områder med en lille rulle eller pensel, knap overlappende kanter af båndet. Anvende to frakker og fjerne din maler tape for at eksponere din vandrette striber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com