Sådan Paint Horizonatal striber på vægge

February 7

En ny, mindre traditionelle hjem design trend er at male et værelse eller en væg med vandrette striber. En enkelt væg med malede striber kan tilføje visuelle appel, eller gøre et rum føler mere indbydende. Et helt rum malet med vandrette striber, uanset om det er et barns soveværelse, et badeværelse eller stue, er en unik og kreativ måde at dekorere et værelse. Det er simpelt og billigt at lave, afhængigt af typen af maling valgt, og kræver en minimal mængde af værktøjer, der er let at erhverve. Med en lille smule indsats, kan dette være en sjov gør det selv projekt.

Instruktioner

Maleri vandrette striber på vægge

•Paint det ønskede område en dækkende farve. Dette letter processen striping som striberne bliver malet over den udfyldte farve, når der maling tørrer.

•Measure højde på vægge før maling striber for at bestemme, hvor høj hver stribe skal være. Beslutte hvor mange striber er ønsket til væggen og opdele væggen højden af antallet. Den mest klassiske stribe højde er omkring 12 inches. Kontroller hver stribe vil passe lige på væggen, medmindre striberne formodes for at være ulige.

•For at trække hver linje, strække målebåndet på væggen og holde carpenter's niveau til linjerne for at sikre de er lige. Mark hvor hver stribe bør være med en farveblyant, der er en lignende nuance til maling, så blyant mærker er unnoticeable, når malingen er anvendt.

•Applicer den blå maler tape lige under hver farvet blyant mærkning for at adskille hver stribe. Ved at placere tape lidt under hver mærkning, giver det maleri hver fuld stribe. Kontroller, at båndet klæber fast til væggen, så malingen ikke lække nedenunder.

•Paint fleste af striber med en valse og kanter og væg hjørner med en pensel.

•Fjern den blå maler tape mens malingen er stadig våd. Hvis malingen tørrer før peeling båndet, kan det forårsage malingen til at skalle af med båndet.

Tips & advarsler

  • For tydeligere striber, anvende en gennemsigtig væg glasur langs kanten af det blå bånd. Lad glasuren tørre før maleri.
  • Ifølge House maleri Tutorials, vil valg af lysere farver gøre et rum føler elegante og mere rummelige. Vælge mørkere farver at gøre et rum føler sig dramatisk og mere lukket. House maleri Tutorials foreslår også for at vælge stribe farver, der har lav kontrast og er i lignende nuancer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com