Sådan Paint hvide vægge gule nemt

April 16

Hvis du lige har flyttet ind i din nye sted, har du sandsynligvis nøgne hvide vægge. Selvom der er undtagelser, kan hvide vægge vise sig for at være lidt deprimerende efter et stykke tid. Denne artikel vil vise dig hvordan du let vende dem kedelige hvide vægge i smukke lyse gule dem, som du kan derefter pynt med et dejligt sæt af billedrammer. Tricket her er at gøre disse enkle trin alle på den samme dag, så vær parat til at starte tidligt.

Instruktioner

•Vælg gul efter eget valg - det er sjovt del. Gå til din lokale hjem forbedring butik, og vælg en farve, som du føler er det rigtige for dig. Vælge noget visuelt tiltalende, og sørg for at du ikke vælge noget blankere end semi glans maling. Der er mange gule derude, nogle meget bløde (der indeholder masser af hvide), og nogle meget skarpe og intense (der indeholder en mængde rød). I dette eksempel bruges en smule intens gul. Sørg for at du fortælle butik degnen at ryste/mix maling for dig (dette vil spare dig et trin, når du kommer hjem).

•Klart the område i hjemmet - når du kommer hjem, hvad du skal gøre først er klart alt ud af den måde, ikke bare for at beskytte dine værdigenstande fra at få maling på dem, men også for at beskytte dig selv (du ikke ønsker at uheld snuble over noget mens maleri). Hvis du har høje mure, skal du sørge for en stige (et lille skridt stigen kan gøre tricket).

•Forbered din maling og bakke - hvis du spurgte butik degnen at ryste/mix maling for dig, så du kan gå videre og åbne dåsen og fylde bakken med en anstændig mængde maling. Hvis du ikke har store ryste maling for dig, så du bliver nødt til at blande det selv med en maling, blande stick (Sørg for at malingen er jævnt blandet før du hælder det i magasinet).

•Start børstning omkring kanterne - Okay, nu du kan få til at arbejde. Begynde at male med din pensel rundt i kanten af væggen. Du ønsker at begynde øverst og arbejde din vej med uret. Sørg for du ikke tage for lang tid når lastning børste med maling, og sørg for du ikke overbelaste penslen. Efter et par forsøg, vil du begynde at få en god fornemmelse af, hvad dit tempo vil være. Holde sig til det. Også, Husk at tape off nogen områder, du ikke ønsker at få maling med nogle malertape.

•Drej maling i det resterende område - så snart du kommer til det punkt, hvor du begyndte, du kan indlæse en rulle med maling og begynde at male de resterende hvide område. Sørg for at du ikke rulle for hurtigt eller du vil drys dig selv og området med små pletter af maling (som er meget svært at slippe af med, når tør). Du ikke ønsker at flytte alt for langsom, selv som du vil malingen til at spredes jævnt som du rulle fra venstre mod højre. Du kan undgå at skulle sætte på en anden frakke, hvis du anvender et kryds frakke i første ombæring.

• Lad malingen tørre før Dressing din væg - giver mulighed for din væg til helt tør før du forsøger at pynt det med noget (billedrammer, spejle, osv.). Se maling fabrikanten "ventetid" henstilling forinden.

Tips & advarsler

  • Denne artikel fungerer med maling af enhver farve.
  • Tape off enhver grænser med malertape.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com