Sådan Paint i fransk landstil

September 15

Sådan Paint i fransk landstil

Fransk landstil er den udsmykning fætter af amerikansk country-stil, men med et par subtile forskelle. I det franske landskab er farverne så levende på grund af det stærke sollys. Som sådan er er de maling farver, der anvendes i denne stil strålende med varme og dynamikken i det franske landskab. Disse farver er ikke kun populære på væggene, men på møbler samt, hvor nødstedte eller krakeleret teksturer er fælles. Disse finish supplement og øge dekorative elementer som Bordløbere og toile gardiner, der er så populære i Provence i Frankrig.

Instruktioner

•Vælg levende farver når du maler i fransk landstil. Graviterer mod gylden gul, reds, dyb blå og rige grønne. Derudover farvekombinationer som rød og hvid eller blå og hvid er populære, og disse farver er ikke kun anvendes på væggene, men set på toile gardin mønstre, på de ternede gardiner på windows og i det spredte materiale på pyntepuder på sofaer.

•Look på din stofprøver for farve ideer. Hængende gobeliner og tæpper på væggene er en fælles dekorativt element i fransk landstil. Disse elementer vil ikke kun give dig ideer til maling farver, men giver en farverig kontrast til maling selv. For eksempel, kan du spille dette look op ved at hænge en dybblå gobelin mod en gylden gul mur.

•Embrace usædvanlig maling farvekombinationer. Fransk landstil er blevet beskrevet af husly Pop som "perfekte ufuldkommenhed," hvilket betyder, at franske ikke er bange for at prøve farvekombinationer i deres hjem som blå og abrikos eller orange og pink sammen hvis det passer ind i den samlede ordning af ting.

•Find måder at tekstur og nødlidende maling på væggene, men også på møbler du vil male. Med hensyn til væggene er pudsning en god måde at tilføje tekstur til væggene før du maler. Overveje maleri træbjælker i loftet. Tilføje knitrer maling til dine møbler.

•Opret funktionel kunst stykker og føje disse elementer til dine vægge. Det betyder, at hvis du lyst maleri landskab eller blomster på dine møbler, kan du også give denne behandling til væggene.

•Mix i et par elegante malede stykker uden sørgeligt. Fransk landstil handler om komfort, men det er ikke usædvanligt at se et par malede stykker at indslag en glat lak-lignende finish. Det gælder møbler samt vægge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com