Sådan Paint i historiske farver

October 28

Mange boliger er beliggende i områder hvor nogle boliger er blevet identificeret og anerkendt som historiske huse. Disse boliger er ofte den arkitektoniske stil berømte til lokalområdet. Normalt er disse boliger omhyggeligt restaureret for at afspejle den periode da hjemmet blev bygget. Historiske hjem forskning har givet designere og entusiaster med sæt af historiske hjem farver gælder for både interiør og eksteriør af boliger. Du behøver hjem ikke at være en berømt eksempel som du kan bruge disse farver til at bringe nogle af denne stemning og stil til dit hjem.

Instruktioner

•IDENTIFY dit hjem 's nøjagtige arkitektoniske stil. Tage billeder af dit hjem og sammenligne sin arkitektoniske detaljer til kendte detaljer af periode hjem. Dette giver normalt dig en idé om den periode, hvor din stil hjem var mest populære. Denne dato er et udgangspunkt for at vælge de relevante historiske farver til dit hjem.

•Visit din lokale maling butik og bede om kopier af deres tilgængelige historiske maling farvekort og kombinationer. Ofte maling butikker har et udvalg af brochurer og maling chips, der er blevet anvendt på en bestemt berømte historiske hjem. Gennemgå disse brochurer og valg at finde den stil eller periode med hjem samme stil til dit hjem.

•Isolate specifikke malingen farve sæt der passer til dit hjem. Normalt kommer udvendige farver med et diagram, der identificerer feltet farve, trim farve, lukkertid og hoveddøren farven og markeringsfarver. Interiør farve diagrammer ofte omfatter vægfarve, loftet farve, trim farve og accent farver. Nogle diagrammer beskriver selv rummet hvor farven blev brugt.

•Purchase et udvalg af maling prøver fra malingen angiver, at du kan lide mest. Vælg mindst to eller tre sæt, da maling ser anderledes på væggen. De fleste maling butikker sælger maling prøver i forholdsvis små mængder. Dette vil tillade dig at afprøve maling farver i dit hjem og lysforhold.

•Paint store farveprøver af maling på enten udvendig eller indvendig i hjemmet. Farveprøven bør være ca tre fod kvadrat. Mærke farveprøven, hvis du har flere lignende farver. Hvis du tror, du gerne en farve efter malingen tørrer, maling en anden farveprøve på en tilstødende væg. Tilstødende vægge opleve meget forskellige lysforhold, så det tillader dig at se malingen forskelligt.

•Vælg den korrekte farver og Bestil din maling. Maleri en historisk farve er den samme som maleri enhver farve. Forberede overflade til maling. Sand, maske ud og prime overfladen. Mal overfladen ved hjælp af valser, pensler, pander og andre maleværktøjerne. Historiske farver har tendens til at være meget mat, så du kan være nødvendigt at bruge to eller flere lag til at opnå det ønskede udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com