Sådan Paint i kulden

November 18

Selvom klare dage forekommer regelmæssigt i løbet af efterår og vinter måneder, være temperaturen ikke ofte i varm nok til at male i nogle steder. Ny opførelse job, der kræver indendørs maleri er ikke undtaget fra denne situation, da boligerne ikke er opvarmet. At være opmærksom på temperaturen anbefales på etiketten maling er afgørende for at fuldføre en vellykket maleri projekt.

Instruktioner

•Læs producentens etiket på malingen kan eller spand. Kigge efter den mindste ansøgning og tørring temperaturer. Ikke alene har du brug at anvende maling på eller over en bestemt temperatur (ofte 50 grader F, men det kan være så lavt som 35 grader), skal du sørge for temperaturen ikke kommer til at falde til under niveauet, før malingen tørrer.

Forpakket den maling, der er relevante for de betingelser, hvorunder det vil blive anvendt. Ifølge webstedet Bennette maling kan "'Lapping', 'spøger', 'mudder sprængning' og andre film uregelmæssigheder forekomme, hvis det rette produkt ikke er valgt for Temperaturinterval for ansøgningen." Mørkere farver er mere tilbøjelige til disse fænomener, der lysere farver. Selv hvis du bruger et varmeapparat til at opvarme væggen, maling i kan er ofte ikke så varm, og dette kan forårsage problemer.

•Start sent i morgen og ende maleri tidligere på dagen at holde malingen fra frysning.

Tips & advarsler

  • Du kan købe tørring agenter, som kan tilføjes for at male hastighed tørring gange gennem høj luftfugtighed. Kolde temperaturer langsom tørring temperaturer. Disse tørring befuldmægtigede kan kun føjes til visse malinger. Etiketten på de tørring agenter vil fortælle dig, hvilke typer af maling det kan tilføjes. Køb tørring agenter på en maling butik eller i afsnittet maling i en hardware butik.
  • Undgå brug af åben tid extendere (disse langsomme maling tørring tid til at gøre det lettere at arbejde med). Brugen af disse produkter kan forårsage maling kan ikke helbrede i tid nok.
  • Olie/alkyd maling skal anvendes, når temperaturen er over 40 grader F. tåge og høj luftfugtighed der kommer i efteråret kan forårsage blotchiness eller vise farveforskelle, ifølge webstedet Columbia malinger og belægninger.
  • Hvis din tørretid er længere end hvad der på etiketten på malingen, huske på, at din helbredelse tid forlænges, hvilket betyder, at du ikke ønsker at sætte en anden frakke af maling på for tidligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com