Sådan Paint injektionsmørtel med farvet injektionsmørtel

April 18

Sådan Paint injektionsmørtel med farvet injektionsmørtel

Injektionsmørtel udfylder mellemrummene mellem fliser til at gøre overfladen glat og forhindrer snavs i at blive indgivet mellem fliser. Mellemrum smallere end 1/16 tommer, bruge ikke-slebet injektionsmørtel. For bredere rum, skal du bruge slebet injektionsmørtel for ekstra styrke. Trods injektionsmørtel er en ofte overset detalje, påvirker det udseendet af flisen stærkt. Lys-farvet injektionsmørtel fremhæver flise farve og skjuler de fejl du lavet når lægge fliser. Mørk-farvet injektionsmørtel gør det geometriske mønster af din flise layout pop.

Instruktioner

•Mix farvet injektionsmørtel efter anvisningerne på etiketten.

•Få nogle af farvet injektionsmørtel på en polstret injektionsmørtel float. En injektionsmørtel float har en gummi eller skum overfladen at anvende injektionsmørtel og håndtag på anden siden. Placere injektionsmørtel float polstret overflade mod gulvet og skubbe det diagonalt på tværs af den fælles, du ønsker at dække, tvinger injektionsmørtel ind i hullet. Gentag indtil du dække alle leddene, med undtagelse af dem mellem væggen og gulvet, langs inventar og leddene hvor to vægge mødes.

•Fyld en spand med vand, dyppes en svamp i det og vride svamp for at fjerne overskydende vand. Gnide svampen mod gulvet i cirkulære bevægelser til at fjerne overskydende fugemasse. Efter at gå gennem hele gulvet, gnide svampen mod hver injektionsmørtel linje til at skabe en glat, lidt deprimeret injektionsmørtel overflade. Skyl svamp og tørre det hele overfladen for at rense den.

•Caulk leddene hvor du ikke anvende injektionsmørtel efter at lade injektionsmørtel hærde så længe anbefalet af etiketten. Kør fingeren gennem linjen caulk at udjævne overfladen.

•Anvend en injektionsmørtel bejdse efter 30 dage, hvis du ikke kan lide farven på injektionsmørtel. Anvende ilt blegemiddel til injektionsmørtel til at fjerne snavs og lad det trække i en til to timer. Brug en fugtig svamp til at skrubbe gulvet og lad det tørre. Bruge en flad pensel til at anvende en olie-baserede injektionsmørtel pletten på injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com