Sådan Paint interiør mobilhome vægge

September 22

Sådan Paint interiør mobilhome vægge

Hvis du bor i et mobilhome, du måske har bemærket, at væggene i dit hjem er anderledes end væggene i andre permanente boliger. Denne forskel kan gøre male dine vægge en smule mere kompliceret end maleri vægge i en traditionel hjem. Mens det er lidt mere kompliceret, er det ikke umuligt ved enhver strækning. Du skal bare have de rigtige materialer og følge trinene korrekt.

Instruktioner

•Indstil hvilken type vægge du vil male over. De to almindelige typer findes i mobilhomes er vinyl-belagt og paneler. Vinyl-belagt vægge har generelt mønstre på dem, og paneler normalt har riller i væggen. Hvis du har vinyl-belagt vægge, springe til trin 3.

•Applicer sammensatte i hver eneste af rillerne i væggen, hele vejen ned til gulvet og op til loftet. Tillad at tørre og derefter anvende en anden frakke. Dette er nødvendigt, fordi sammensat vil faktisk kontrakten, mens det tørrer.

•Sand hele væggen med sandpapir. Hvis du skulle bruge fælles sammensatte, Sørg for at rillerne er selv med resten af væggen overalt. Hvis ikke der fylde i huller med mere sammensat. Hvis du har vinyl-belagt vægge, Sørg for, at du arbejder på at få muren så glat som muligt, og forhåbentlig så meget af udskrivning ud som du kan.

•Aftør væggene ned til at fjerne alle de støv og snavs fra slibning.

•Begin priming. Du kan vælge en plet-hiding primer og maling har du udskrivning på dine vægge. Ellers kan disse Vis gennem malingen i slutningen. Lad nu primeren tørre.

•Paint din væg med farve og type, du har valgt. Du vil sandsynligvis nødt til at anvende mere end én frakke uanset hvilken type væg, at du skal skjule eventuelle mangler i væggen.

Tips & advarsler

  • Væggene skal ikke være det samme, så sørg for du ved, hvilken type vægge du har i din mobile hjem før du begynder at male. Det kan være, at du bliver nødt til at arbejde hårdere for at male dine vægge. Dit bedste bet når beskæftiger sig med male en væg for første gang er at finde ud af hvilke materiale det er og rådføre sig med en isenkræmmer repræsentant.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com